O φωτισμός τελικά δουλεύει. Αυτό που φαίνεται ειναι τα γραφικά χάλια και η εικόνα να πηγαίνει πολύ αργά σαν επεξεργασία και μετά από κάποια λεπτά παίζει η μισή οθόνη.
O φωτισμός τελικά δουλεύει. Αυτό που φαίνεται ειναι τα γραφικά χάλια και η εικόνα να πηγαίνει πολύ αργά σαν επεξεργασία και μετά από κάποια λεπτά παίζει η μισή οθόνη.
Βρήκα μια main board απο ελλάδα και την έβαλα επάνω με κόστος 15 ευρώ
Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο και από ίδια τηλεόραση?
προσπάθησε να κανεις μια αναβαθμιση..
http://www.samsung.com/gr/support/model/LE26C450E1WXXH
Μπορεί να είναι ρυθμισμένη για άλλο panel.
Καλημέρα. Έκανα αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Δες τα βύσματα των καλωδίων μεταφοράς κυρίως από την πλακέτα στην οθόνη, αλλά όχι μόνο. Η υγρασία είναι "άτιμη"... Υπάρχει ένα σχετικά νέο υλικό, που απομακρύνει την υγρασία,χωρίς να ελαττώνει την αγωγιμότητα γιατί δεν έχει σιλικόνη, το σπρέι Q20. Ψέκασε τα ποδαράκια και τις επαφές. Νομίζω θα είναι ο.κ.
Έχω το service manual Σταύρο. Αν θέλεις στείλε μου ΡΜ με το e-mail σου να στο στείλω..
Υπάρχει κάποιος φίλος να με καθοδηγήσει να βγάλω μια άκρη αν θα παίξει ? Γιατί πήρα για σέρβις και μου λένε 80 ευρώ και πάνω.Χρήματα που την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν ουτε για πλακα.
Μήπως έχει κάποιος το service manual να το ψάξω μόνος μου μπας και βγάλω άκρη ?
Αγαπητέ Σταύρο, και όλοι εμείς που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε...δεν σου κάνουμε? Για να σε βοηθήσουμε,πρέπει να μας βοηθήσεις και εσύ...
Σε ρώτησα...Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο και από ίδια τηλεόραση? Απάντηση δεν πήραμε.
Εκτός από την μητρική υπάρχει και άλλη μια πλακέτα ,κάτω από μεταλλικό καπάκι tcon λέγετε..το τσέκαρες και αυτό για τυχών υγρασίες?