Περνάς με κόλληση τις επαφές στην πλακέτα και αν έχεις πάλι τα ίδια πας ολοταχώς για βύσμα εφόσον το καλώδιο έχει συνέχεια. Το βύσμα είναι 9 pin Mini-DIN,λογικά θα το βρεις από ebay
Περνάς με κόλληση τις επαφές στην πλακέτα και αν έχεις πάλι τα ίδια πας ολοταχώς για βύσμα εφόσον το καλώδιο έχει συνέχεια. Το βύσμα είναι 9 pin Mini-DIN,λογικά θα το βρεις από ebay
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να καταλάβω αν φταίει το βύσμα ή η υποδοχή του βύσματος για να προχωρήσω σε αντικατάσταση. Παίζει να υπάρχει πουθενά από Ελλάδα καλώδιο προέκταση ώστε να καταλάβω που χάνει την επαφή; Γιατί στο ebay βρήκα μόνο Αμερική και είναι πανάκριβο:
http://www.ebay.com/itm/Mini-Din-9-p...gAAOxygPtS5Zuk
Πολυ πιθανο να ειναι ξεκολλημενο το θηλυκο βυσμα απο απροσεχτη χρηση , θελουν περασμα οι κολλησεις οπως σου ειπαν τα παιδια (αν δεν το εχεις ξανακανει βρες καποιον να σε βοηθησει)
και αν επιμενει το προβλημα πας για αντικατασταση
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170326111717& SearchText=mini+din+9
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnnyb : 26-03-17 στις 23:28
Τώρα που άνοιξα το καπάκι του subwoofer και βάζω πάνω το καλώδιο και το κουνάω δεξιά-αριστέρα, δεν βλέπω να κουνιέται τίποτα στις κολλήσεις. Το σίγουρο είναι ότι έχουν φάει ζόρι τα καλώδια(λογικά πάνω σε τοίχο) επειδή είναι "στραβά". Του aliexpress τα έχω δει αλλά έλεγα μήπως βρω το καλώδιο που παρέθεσα για να καταλάβω τι από τα δύο πρέπει να αλλάξω. Πάντως αυτό που είναι στην πλακέτα είναι πολύ δύσκολο να αλλαχτεί γιατί δεν βγαίνει το καπάκι έξω(με το ζόρι βγαίνει 2cm) μιας και τα καλώδια που έρχονται από το subwoofer είναι τσίτα τεντομένα και είναι κολλημένα στην πλακέτα και στο βύσμα της τροφοδοσίας.
![]()
Ξαναπέρασε αρχικά τις κολλήσεις στα ποδαράκια του βύσματος .
Κάποιες, ακόμα και από την φωτογραφία , φαίνονται ότι είναι ψυχρές.
Συμφορουμίτη είσαι απίστευτος...πραγματικά χίλια ευχαριστώ!!! Και φυσικά ευχαριστώ και όλα τα μέλη για την πολύτιμη βοήθειά τους! Το πήγα σε έναν γνωστό μου ηλεκτρονικό και του είπα να μου περάσει με σολντερίνη τις κολλήσεις που μου είπες(εγώ φοβόμουν μην τις κολλήσω όλες μαζί επειδή ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους) και παίζει και το δεύτερο ηχείο! Μου έριξε και σπρέι στο ποτενσιόμετρο και σταμάτησαν και τα "χρατσαχρούτσα"!
![]()