Αν είσαι κοντά στο πλυντήριο κάνε τις μετρήσεις που σου γράφει ο Σάκης στο #11
Αν το ανοίξεις θα βρεις και το δικό του σχέδιο διπλωμένο στα 8 ή στα 16 κάπου θα το έχουν σφηνωμένο από κατασκευής
Αν είσαι κοντά στο πλυντήριο κάνε τις μετρήσεις που σου γράφει ο Σάκης στο #11
Αν το ανοίξεις θα βρεις και το δικό του σχέδιο διπλωμένο στα 8 ή στα 16 κάπου θα το έχουν σφηνωμένο από κατασκευής
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Τελικά το πρόβλημα ήταν στην πλακέτα του πληκτρολογίου. Οξειδωμένο pin του διακόπτη πόρτας.
miele.JPG
Αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο... Τώρα δεν γυρίζει ο κάδος. Ίσως να μην σύνδεσα σωστά τα βύσματα στο EDSU-101. Υπάρχει καμιά φωτό για το πως πρέπει να είναι τα βύσματα? Η πλακέτα έχει περισσότερες θέσεις σύνδεσης.
Στο πανω μερος με τις πολλες θεσεις ξεκινωντας απο αριστερα προς τα δεξια βαζεις την πιο μικρη φυσα και συνεχιζεις με την αμεσως μεγαλητερη και ουτο καθεξης.Στο κατω μερος αν δεν κανω λαθος εχει μονο μια φυσα,λογικα θα εχει αφησει σημαδη στη θεση που μπαινει.Στο σχεδιο δεν φαινονται που μπαινουν?
Εκτος απο το γυρισμα του καδου εχει αλλο συμτωμα οπως να μην ανοιγει η πορτα?
Όλα λειτουργούν όπως πρέπει και η πόρτα ανοίγει κανονικά από το πλήκτρο. Μόνο ο κάδος δεν γυρνά.
Τα βύσματα έτσι τα έβαλα στην πάνω πλευρά.
Στην κάτω είχε ένα μόνο κόκκινο με 2 επαφές και η πλακέτα 4 επαφές. Πιστεύω ότι μάλλον σωστά το έβαλα. Θα το τσεκάρω πάλι την Κυριακή.