Είναι αυτό που φαίνεται εδώ αριστερά του μοτέρ στη φωτογραφία ???
20170219_143248.jpg
Είναι αυτό που φαίνεται εδώ αριστερά του μοτέρ στη φωτογραφία ???
20170219_143248.jpg
Το ρελε βρισκεται μεσα στο μαυρο πλαστικο κουτι που εχει αριστερα του μοτερ και μπαινουν μεσα το μαυρο και πρασινο καλωδιο
Να φανταστείς ότι έφτασα μέχρι εκεί το μεσημέρι. Έβγαλα το μαύρι κέλυφος, έβγαλα ένα άλλο πλαστικό, αλλά θεώρησα ότι δεν έχει παραμέσα ...
Εβγαλες το καπακι και δεν ειδες οτι τα καλωδια κουμπωνουν πανω σε δυο εξαρτηματα???Εφτασες στην πηγη και δεν ειδες το νερο.![]()
Όντως θέλω ξύλο, αλλά όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια (που λένε και στο χωριό μου). Ξαναπήγα και το ξήλωσα. Όντως το ένα κομάτι κάνει σαν κουδουνίστρα. Το δε άλλο έχει ψιλοφουσκωμένο κέλυφος και μυρίζει καμένο. Αυτά πως πάνε όμως ??? Σαν σετ ή το καθένα ξεχωριστά ??? Επίσης, η εύλογη ερώτηση είναι, "θα το βρω, ή θα τρέχω" ???
20170219_203655.jpg20170219_203701.jpg20170219_203707.jpg20170219_203739.jpg
Υπαρχουν ξεχωριστα και θα τα βρεις σε καταστηματα ανταλακτικων ηλεκτρικων συσκευων.Μπορει να μην βρεις ακριβως το ιδιο ρελε αλλα δεν πειραζει.Θερμικο θα βρεις το ιδιο.Αν σε ρωτησουν τι μοτερ φοραει το ψυγειο να πεις 1/4 του ιππου.Αν δεν ξαναμπει η θηκη που εχει αριστερα της τεταρτης φοτο λογο διαφορετικου ρελε δεν πειραζει μπορεις να τα βαλεις μονα τους
Μέχρι στιγμής έχω "εντοπίσει" μόνο το ένα εδώ:
http://www.eaparts.gr/part.aspx?part...44#prettyPhoto
το οποίο είναι παρόμοιο (οπτικά τουλάχιστον).
Το άλλο δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω.
1/4 να τους πω, ή 1/5 που είναι το πραγματικό ???