Ειναι πολυ παλιο μοντελο αν κρινω απο τις φοτο.Τα juno ανεκαθεν ηταν ιδια με τα aeg-zanussi-electrolux.
Ειναι πολυ παλιο μοντελο αν κρινω απο τις φοτο.Τα juno ανεκαθεν ηταν ιδια με τα aeg-zanussi-electrolux.
Από τις φωτογραφίες από τα ταμπελάκια που ανέβασα, δεν μπορείς να δεις το μοντέλο ??? Υπάρχει ενδεχόμενο να αναγράφεται κάπου αλλού ???
Δεν μπορουμε να δουμε πιο μοντελο ειναι αντιστοιχο με το δικοσου.Αμφιβαλω ακομα και αν υπαρχει διασκορπιση και σχεδιο απο αυτο.Εσυ τι ακριβως χρειαζεσαι?καποιο ανταλακτικο?Την διαροη νερου την εντοπισες?Αντιπροσωπος juno στη θεσσαλονικη υπαρχει,στην Αθηνα εψαξες?
Δεν χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένο. Απλά μου αναφέρθηκαν τα συμπτώματα, και είπα να κοιτάξω μήπως βρω κάτι στο internet και δώσω κάποια οδηγία - βοήθεια. Όμως μου έκανε εντύπωση που δεν μπόρεσα να βρω ούτε μια φωτογραφία του συγκεκριμένου πλυντηρίου γι αυτό και η αρχική μου ερώτηση. Και επειδή είμαι παντελώς άσχετος, μάλλον θα τον παραπέμψω σε μάστορα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση ...
το μοντέλο αυτό είναι από την εποχή του λίθου και είναι μια μάρκα χωρίς δικό της εργοστάσιο... που να υπάρχουν ψηφιοποιημένα σχέδια για να υπάρχουν και online... πάντως η διαρροή νερού δεν είναι και τίποτα δύσκολο να δεις... βγάζεις τα καπάκια και βλέπεις από που τρέχει... δεν είναι τηλεόραση να βρεις στο ίντερνετ 50 φόρουμ που λένε "άλλαξα πυκνωτές και δούλεψε"...
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Είναι εντοιχισμένο Παναγιώτη, και αυτός που το έχει είναι πιο άσχετος από εμένα ...