για σας να πω και εγω τη μαμακια μου, γιατι να μην προτιμησουμε συσκευες πχ πιτσος που ειναι και ελληνικη και υπαρχουν και ανταλακτικα.και ειναι και φθηνα,πχ εχω ενα πιτσος βαριο 4600 θα ειναι πανω απο 15ετια
για σας να πω και εγω τη μαμακια μου, γιατι να μην προτιμησουμε συσκευες πχ πιτσος που ειναι και ελληνικη και υπαρχουν και ανταλακτικα.και ειναι και φθηνα,πχ εχω ενα πιτσος βαριο 4600 θα ειναι πανω απο 15ετια
Τα Pitsos εδώ και πολλά χρόνια είναι BSH (Siemens/Bosch), είναι ουσιαστικά οι λίγο παλιαότερες σειρές των παραπάνω με αισθητικές αλλαγές εξωτερικά, και κατασκευάζονται οπουδήποτε εκτός από Ελλάδα βέβαια, όπως ήδη ειπώθηκε.
Φίλοι συμφορουμίτες θα ήθελα σημερινές μάρκες πλυντηρίων, που ξέρετε ότι δεν παρουσιάζουν σημαντικές βλάβες. Επίσης θέλω να σας πω ότι έβαλα πλύση σκουρόχρωμων 4,5 kg, με ένα τζην μέσα και το πλυντήριο εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα. Άδειασα το πλυντήριο και άφησα 3,5 kg βρεμένα από τα ίδια ρούχα και το πλυντήριο δούλεψε κανονικά.
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις μόνο από Whirlpool . Τα υπόλοιπα πλυντήρια ειδικά τα Γερμανικά όλο βλάβες παρατηρώ.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ακριβως το ιδιο πρόβλημα με τον Κωστα1956 το πλυντηριο είναι περιπου 5 ετων, πριν 2 χρονια καηκε πλακετα και πριν 2 ημερες παρουσιασε ακριβως το ιδιο σύμπτωμα. Αδυναμια να γυρισει ο καδος, σαν πρωτη αντιμετωπιση το εβγαλα από την πριζα το αφησα ολο το βραδυ εκτος ρεύματος και σημερα το μεσημερι εβγαλα το καπακι του πλυντηρίου για να αεριζετε καλυτερα η πλακετα που απ ότι διαπιστωσα στο ανω μερος της θηκης της ακριβως πανω από την μεγαλη ψυκτρα υπαρχει κενο, ενώ αν θυμαμαι στην προηγουμενη θηκη που περιελαμβανε τη πλακετα από το εργοστασιο δεν ειχε κενο. Τελος παντων μεχρι αυτή τη στιγμη εχω βαλει 3 πλυσεις με σταδιακη αυξηση των κιλων στο καδο από 4 μεχρι 7 κιλα και το πλυντηριο δουλευει ικανοποιητικα. Βεβαια αυτό δεν σημαινει ότι το πρόβλημα δεν εχει χτυπησει ακομα την πορτα μου αλλα είναι κατι προσωρινο που θα με βοηθησει να βγαλω πιστευω καποια ακρη στις παρακατω επιλογες.
1. Για αρχη λεω να τοποθετησω ένα ανεμιστηρακι από υπολογιστη και θα ανοιξω μια τρυπα με σιτα στο καπακι του πλυντηρίου για να μπορω να ψυχω οσο το δυνατον καλυτερα τη πλακετα. Εννοείται ότι το ανεμιστηρακι θα εχει εξωτερικη τροφοδοσια.
2. Αν καποιος γνωριζει καποιο site του εξωτερικου από το οποιο να μπορουσα να παραγγειλω μια πλακετα σε τιμη πολύ πιο ικανοποιητικη από τα 186 ευρω που την βρηκα εδώ.
3. Βρηκα αυτή την εταιρια ( https://www.nextstep-labs.gr/episkeyh-hlektronikwn ) που αναφερει ότι επισκευαζει πλακετες πλυντηρίων και θα ηθελα να μαθω αν εχει καποιος εμπειρια από την εν λογω εταιρια καταρχήν από θεμα εργασιας και εν συνεχεια από το πιθανο κοστος.
Όπως καταλαβαίνετε θα εκλαβω οποιαδήποτε αποψη ως καλοδεχουμενη μιας και δεν γνωρίζω τι άλλο θα μπορουσα να κανω και εννοείται ότι θα το ψαξω οσο το δυνατον περισσοτερο μιας και οι καιροι είναι δυσκολοι για αγορα νεου καθως επισης ότι περα από το συγκεκριμενο πρόβλημα το πλυντηριο ανταποκρίνεται αψογα στις απαιτησεις της οικεγενειας μου.
από ελληνικά πονάνε πάντως. Από πλακέτες δεν ξέρω. Δεν ανεβάζεις καμιά φώτο καθαρή από την πλακέτα σου να δούμε;πλακετών πλακέτας
Νίκο πήρα το μήνυμά σου. Είχα ψάξει το θέμα "αγορά πλακέτας από το εξωτερικό", είχα βρει πλακέτες με 60Ε αλλά δεν μπορούσα να τις αγοράσω λόγω των capital controls. Τα στοιχεία τα έχει η πλακέτα πάνω ή μπορείς να τα βρεις από αναζήτηση site του εξωτερικού. Δεν νομίζω ότι τα έχω εύκαιρα τώρα αλλά αν τα βρω θα σου τα στείλω. Έστειλα την πρώτη πλακέτα στο εργαστήριο, που μου γράφεις και μου ζήτησαν για επισκευή 110Ε και εγγύηση 3 μηνών, που κρίνω ότι δεν με συμφέρει. Σημειώνω ότι η δεύτερη πλακέτα χάλασε σε περίπου 1 χρόνο. Συνεπώς επειδή η πλακέτα νομίζω ότι ακόμα και αν την φτιάξω, θα μου ξανακαεί, κρίνω συμφερότερη την αγορά νέου πλυντηρίου αξίας κάτω των 500Ε, που να πλένει όμως υπέρδιπλο πάπλωμα. Ωστόσο οι αγαπητοί φίλοι δεν με έχουν μέχρι τώρα βοηθήσει ικανοποιητικά στο να βρω κάποιο μοντέλο με λίγα προβλήματα.
Κώστα καλησπέρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες, θα προσανατολιστω προς το παρόν σε αναζήτηση πλακέτας από εξωτερικό μιας και δεν με παίρνει για αγορά νέου πάντως σε περίπτωση που θα πήγαινα σε αγορά πλυντηρίου κάτω από 500€ βλέπω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3059644/Hot...-697-EU-B.html ως μια καλή επιλογή και με καλές κριτικές