Σε αμερικάνικα μοντέλα που είναι διαφορετικά από αυτά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη
Σε αμερικάνικα μοντέλα που είναι διαφορετικά από αυτά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη
Όχι δεν έχει φελιζολ ούτε άλλες βίδες πουθενά
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μακρυά από samsung + lg φοβερή ποιότητα σε κινητά και τηλεοράσεις άλλα συσκευές μακρυά...γνώμη μου. Αν έχεις εγγύηση μην το πειράξεις καν κάλεσε τεχνικό απο την εταιρία.
Εγώ πάλι μετά από ένδεκα χρόνια με το LG WD-80160F μου, μόνο καλά έχω να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nyannaco : 29-01-17 στις 17:31
Δοκίμασε επίσης να κάνεις βαθμονόμηση. Είναι μια διαδικασία που αναγράφετε στις οδηγίες χρήσης. Είναι για το σωστό ζύγισμα των ρούχων. Δοκίμασε και αυτό πριν καλέσεις την Samsung
– Εκτέλεση λειτουργίας βαθμονόμησης
Το πλυντήριο Samsung υπολογίζει αυτόματα το βάρος των ρούχων. Για ακόμα πιο ακριβή υπολογισμό του βάρους, εκτελέστε το Λειτουργία βαθμονόμησηςαμέσως μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το Λειτουργία βαθμονόμησης.Προτού εκτελέσετε το Λειτουργία βαθμονόμησης, βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος και ότι δεν υπάρχει τίποτα επάνω στο πλυντήριο
1. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο.
2. Πατήστε το κουμπί Λειτουργία κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα κουμπιά Θερμοκρασία και Καθυστέρηση Έναρξης.Το πλυντήριο θα ενεργοποιηθεί και θα εμφανιστεί η ένδειξη «CLB».
3. Πατήστε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το Λειτουργία βαθμονόμησης.
4. Ο κάδος θα περιστραφεί δεξιόστροφα και αριστερόστροφα για περίπου 3 λεπτά.
5. Όταν ολοκληρωθεί το Λειτουργία βαθμονόμησης, στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη «End» και το πλυντήριο τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας.6. Το πλυντήριο είναι πλέον έτοιμο για χρήση.
tipos (30-01-17)
Από ποιότητα ναι...αλλά απο λειτουργικό άστο....ειδικά με τα όσα είπαν οι ίδιοι....μακρια από τα...NSAmsung
Τέτοια περίπτωση δεν ξέρω. Απο Ισπανία έχω διαβάσει αλλά όχι απο εκει που λες. Για τη samsung πάντως αυτό δεν το γνώριζα.
Από τλεοράσεις και κινητα ναι, αν και tv samsung δεν ειχα. Αρκετες lg ωστόσο εβγαλαν θεμα στο tuner
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
βρηκα σχετικο video https://www.youtube.com/watch?v=JqdAKPzdHDo
ακουω τις γνωμες σας....