Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σε αμερικάνικα μοντέλα που είναι διαφορετικά από αυτά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όχι δεν έχει φελιζολ ούτε άλλες βίδες πουθενά

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μακρυά από samsung + lg φοβερή ποιότητα σε κινητά και τηλεοράσεις άλλα συσκευές μακρυά...γνώμη μου. Αν έχεις εγγύηση μην το πειράξεις καν κάλεσε τεχνικό απο την εταιρία.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Εγώ πάλι μετά από ένδεκα χρόνια με το LG WD-80160F μου, μόνο καλά έχω να πω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nyannaco : 29-01-17 στις 17:31

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δοκίμασε επίσης να κάνεις βαθμονόμηση. Είναι μια διαδικασία που αναγράφετε στις οδηγίες χρήσης. Είναι για το σωστό ζύγισμα των ρούχων. Δοκίμασε και αυτό πριν καλέσεις την Samsung

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

– Εκτέλεση λειτουργίας βαθμονόμησης
    Το πλυντήριο Samsung υπολογίζει αυτόματα το βάρος των ρούχων. Για ακόμα πιο ακριβή υπολογισμό του βάρους, εκτελέστε το Λειτουργία βαθμονόμησηςαμέσως μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το Λειτουργία βαθμονόμησης.Προτού εκτελέσετε το Λειτουργία βαθμονόμησης, βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος και ότι δεν υπάρχει τίποτα επάνω στο πλυντήριο
    1. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο.
    2. Πατήστε το κουμπί Λειτουργία κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα κουμπιά Θερμοκρασία και Καθυστέρηση Έναρξης.Το πλυντήριο θα ενεργοποιηθεί και θα εμφανιστεί η ένδειξη «CLB».
    3. Πατήστε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το Λειτουργία βαθμονόμησης.
    4. Ο κάδος θα περιστραφεί δεξιόστροφα και αριστερόστροφα για περίπου 3 λεπτά.
    5. Όταν ολοκληρωθεί το Λειτουργία βαθμονόμησης, στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη «End» και το πλυντήριο τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας.6. Το πλυντήριο είναι πλέον έτοιμο για χρήση.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον kosmar για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

tipos (30-01-17)

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΔΙΑΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε ενα θα σου πω μακρια απο samsung σε ολες τις συσκευες μονο τα κινητα ειναι καλα
    Από ποιότητα ναι...αλλά απο λειτουργικό άστο....ειδικά με τα όσα είπαν οι ίδιοι....μακρια από τα...NSAmsung
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kosmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνώ με τον φίλο Δία. Όλες οι Samsung είναι value for money. Μπορεί να μην είναι ποιοτικά οι καλήτερες αλλά είναι οι ποιότητα που πληρώνεις. Αντίθετα με πολλές άλλες μάρκες πχ Γερμανικές που φτιάχνονται στην Τουρκία και πληρώνεις 500¤ και η ποιότητα είναι για 300¤

Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι η Samsung έχει κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών στην Ολλανδία και ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα έρχεται από εκεί σε 2-3 εργάσιμες. Αντίθετα οι Βosch Siemens για παράδειγμα σου λέει 15 μέρες από Γερμανία
    Τέτοια περίπτωση δεν ξέρω. Απο Ισπανία έχω διαβάσει αλλά όχι απο εκει που λες. Για τη samsung πάντως αυτό δεν το γνώριζα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lefteris251 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω με τον φίλο μακρυά από samsung + lg φοβερή ποιότητα σε κινητά και τηλεοράσεις άλλα συσκευές μακρυά...γνώμη μου. Αν έχεις εγγύηση μην το πειράξεις καν κάλεσε τεχνικό απο την εταιρία.
    Από τλεοράσεις και κινητα ναι, αν και tv samsung δεν ειχα. Αρκετες lg ωστόσο εβγαλαν θεμα στο tuner
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από notios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω πλυντήριο Samsung 8kg με inverter moter και αυτόματο ζυγισμα. Δεν έχει σημασία το μοντέλο. Το έχω μόλις μερικές ημέρες και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Στο στιψιμο Ο κάδος χάνει το κέντρο του και χτυπάει σαν τρελός αριστερά δεξιά με αποτέλεσμα πολύ θόρυβο. Έχω αφαιρέσει από την αρχή της βίδες και το έχω αλφαδιασει ¶ντε να έχει απόκλιση χιλιοστού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η αν έχει εμπειρία από Samsung πλυντήρια;;;
    Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω και Βίντεο από το YouTube αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αρκετούς που έχουν το σχετικό πρόβλημα.
    βρηκα σχετικο video https://www.youtube.com/watch?v=JqdAKPzdHDo
    ακουω τις γνωμες σας....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] WFO 2052 δε γυρίζει ο κάδος
    από plouk63 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-16, 12:33
  2. [Brandt] Δεν γυρίζει ο κάδος.
    από Aristotelis_99 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 21:35