Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μίνα
    Περιοχή
    Κεφαλονιά

Προεπιλογή Γνωρίζετε αν υπάρχει στην αγορά πλυντήριο που ο κάδος να μην είναι συγκολλημένος;

Καλημέρα σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ και χαίρομαι που βρήκα χώρο συζήτησης για επισκευές συσκευών (κι ας άργησα )

Αφού εξάντλησα κάθε τρόπο ήπιας παρέμβασης στο πλυντήριό μου για να βρω τι στο καλό έχει σφηνώσει μέσα και γυρνάει με δυσκολία ο κάδος, το έκανα βίδες (με βοήθεια βίντεο του YouTube) για να διαπιστώσω ότι ο κατασκευαστής μου την έχει φέρει: ο κάδος ανοίγει μόνο με πριόνι. Δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τα εργαλεία ούτε τη βεβαιότητα ότι θα δουλέψει το πριόνισμα και ξανακόλλημα του κάδου, δε συμφέρει η αντικατάστασή του... οπότε ψάχνω για καινούργιο. Αν έχετε υπόψη σας κάποιο μοντέλο πλυντηρίου - ανεξαρτήτως μάρκας - που να έχει από τους παλιούς, έντιμους κάδους που ανοίγουν με βίδες θα το εκτιμούσα. Μόνος μου περιορισμός ο χώρος: οριακά χωράει 50εκ. βάθος, κατά προτίμηση 40 (με πόρτα μπροστά: τέτοιο είχα, Candy, σε άλλο θέμα έχω αναρτήσει την πραμάτεια από τα "εντόσθια" του πλυντηρίου που προσφέρω... είναι κρίμα να πάνε χαμένα αφού κατά τα άλλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν και 10 ετών)

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια!

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον spaceoddity για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

angel_grig (27-01-17)

Το avatar του χρήστη katmadas
    Μέλος
    Όνομα
    Φανης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή σιγουρα?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spaceoddity Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ και χαίρομαι που βρήκα χώρο συζήτησης για επισκευές συσκευών (κι ας άργησα )

Αφού εξάντλησα κάθε τρόπο ήπιας παρέμβασης στο πλυντήριό μου για να βρω τι στο καλό έχει σφηνώσει μέσα και γυρνάει με δυσκολία ο κάδος, το έκανα βίδες (με βοήθεια βίντεο του YouTube) για να διαπιστώσω ότι ο κατασκευαστής μου την έχει φέρει: ο κάδος ανοίγει μόνο με πριόνι. Δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τα εργαλεία ούτε τη βεβαιότητα ότι θα δουλέψει το πριόνισμα και ξανακόλλημα του κάδου, δε συμφέρει η αντικατάστασή του... οπότε ψάχνω για καινούργιο. Αν έχετε υπόψη σας κάποιο μοντέλο πλυντηρίου - ανεξαρτήτως μάρκας - που να έχει από τους παλιούς, έντιμους κάδους που ανοίγουν με βίδες θα το εκτιμούσα. Μόνος μου περιορισμός ο χώρος: οριακά χωράει 50εκ. βάθος, κατά προτίμηση 40 (με πόρτα μπροστά: τέτοιο είχα, Candy, σε άλλο θέμα έχω αναρτήσει την πραμάτεια από τα "εντόσθια" του πλυντηρίου που προσφέρω... είναι κρίμα να πάνε χαμένα αφού κατά τα άλλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν και 10 ετών)

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια!
    Γεια σου ρε Μινα Μαστορησα!
    Χαιρετισματα στην ομορφη Κεφαλονια στα παιδακια σου και στον αγαπημενο μου θειουλη!

Ρε συ σιγουρα εχει μπει κατι μεσα απο τις τρυπες και δεν εχει προβλημα στα ρουλεμαν?
    Το ειδε τεχνικος? Η εσυ εωβγαλες μονη το συμπερασμα?
    Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μίνα
    Περιοχή
    Κεφαλονιά

Προεπιλογή

Χαχαχαχα Φάνη γεια σου!!! Για δες πού συναντηθήκαμε!!!!
    Φάνη παίζει να είναι και τα ρουλεμάν... ό,τι και να είναι πάντως πρέπει να ανοίξω τον κάδο για να δω! Και δεν μπορώ!!! Και εκνευρίζομαι που η "καλή" μας ΕΕ βάζει εκατό περιορισμούς σε κατανάλωση ρεύματος και νερού και αφήνει τους κατασκευαστές ανεξέλεγκτους στο θέμα planned obsolescence, ξερεις εσύ! (οικολογική συνείδηση κατά τα άλλα...)

Ήρθε και τεχνικός και επιβεβαίωσε τα δικά μου συμπεράσματα. Ξέρεις κανένα έντιμο μηχάνημα ώστε να μη βρεθώ στην ίδια θέση σε 2-3 χρονάκια; (γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο πονηρεύουν αυτοί... το ότι κράτησε το Candy 10 χρόνια είναι θαυμα και μάλιστα με κακομεταχείριση - τα πάντα έβαζα μέσα και παπλώματα ακόμα, αρκεί να έκλεινε η πόρτα - βέβαια αυτό δεν θα το ξανακάνω). Και μήπως χρειάζεσαι τα εξαρτήματα; Έχω απλωμένα σε έναν όροφο όλα τα εντόσθια του πλυντηρίου και πονάει η ψυχή μου να τα πετάξω!!!

Το έχω κάνει σίριαλ το θέμα αλλά ξέρεις πώς είναι να φτάσεις στην πηγή και να μη μπορείς να πιεις νερό....
    Χάρηκα πολύ που σε βρήκα εδώ, θα μεταφέρω τα χιαιρετίσματα!

Το avatar του χρήστη Googlis
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Επαρχία/Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλησπέρα!
    Συνήθως τα "φτηνά" πλυντήρια έχουν φιξ κάδο.
    Αυτό συμβαίνει λόγω του χαμηλού κόστους, ο κατασκευαστής δεν προβλέπει επισκευή.
    Τα ακριβότερα έχουν ανοιγόμενο, βέβαια πριν το αγοράσεις είναι δύσκολο να το μάθεις...
    Σίγουρα τα Miele έχουν τους παλιούς καλούς μεταλλικούς κάδους.

Βέβαια θα πρέπει να ψαχτείς, να ρωτήσεις σχετικά με το αν είναι ανοιγόμενος ο κάδος πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά.

Το avatar του χρήστη katmadas
    Μέλος
    Όνομα
    Φανης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ok,

Εγω αν και δεν ξερω απο πληντηρια θα εβρισκα ενα μοντελακι και θα εψαχνα για service manual για να κανω αυτο που θες. Αν στο μανουαλ δεις πως ο καδος ειναι ανοιγομενος τοτε παρτο...
    Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spaceoddity Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού εξάντλησα κάθε τρόπο ήπιας παρέμβασης στο πλυντήριό μου για να βρω τι στο καλό έχει σφηνώσει μέσα και γυρνάει με δυσκολία ο κάδος, το έκανα βίδες (με βοήθεια βίντεο του YouTube)
    Από όλα τα βίντεο σε αυτό βρήκες να πέσεις?
    https://www.youtube.com/watch?v=cUnKB-DFSt8

Πριν να σφηνώσει στις προτελευταίες πλύσεις δούλευε γλυκά και αθόρυβα? όπως όταν είναι καινούριο?

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Πλυντηριο που ανοιγει ο καδος σπανιζει,θα πρεπει να δωσεις αρκετα χρηματα και πριν την αγορα να ρωτησεις στην αντiπροσωπεια για το αν ανοιγει ο καδος η οχι.Συνηθως οι καδοι ανοιγουν σε ορισμενα μοντελα απο siemens bosch lg.H μονη μαρκα που δεν εχω δει ακομα καδο φιξ ειναι η miele

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μίνα
    Περιοχή
    Κεφαλονιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από όλα τα βίντεο σε αυτό βρήκες να πέσεις?
    https://www.youtube.com/watch?v=cUnKB-DFSt8

Πριν να σφηνώσει στις προτελευταίες πλύσεις δούλευε γλυκά και αθόρυβα? όπως όταν είναι καινούριο?
    Αχαχαχαχα
    it made a hell of a whirlpool
    (σκυλί ο κινητήρας όμως!)

Ναι καλά δούλευε, αν και χόρευε μέσα στο μπάνιο (αυτό το έκανε από την αρχή, και το κακομεταχειρίστηκα το παραδέχομαι)
    Και πριν το διαλύσω δούλευε, απλά δεν πήγαινε άλλο γιατί 1) με δυσκολία γύριζε ο κάδος εν κενώ οπότε κάποια στιγμή θα τα έπαιζε οριστικά 2) υποψιάστηκα να έχει πιαστεί καμιά κάλτσα κάτι τέτοιο μέσα και να μάζευε γλίτσα γιατί βρώμαγε απίστευτα. Οπότε έπρεπε να βρω λύση...

(έχει πολλά τετοια βίντεο παρεμπιπτόντως... απίστευτο τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει χρόνο και χρήμα για πέταμα...)

Το avatar του χρήστη pourpou
    Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    λαμια

Προεπιλογή

αν ηταν θεμα ρουλεμάν δεν θα εσφιγγε ο καδος αντιθέτως θα ειχε κενα και θα εκανε πολύ θορυβο,ισως να εχει πιασει καποιο μικρο ρουχο,καλτσα,εσωρουχο,εγω θα εβγαζα την αντισταση και θα εριχνα μια ματια μεσα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μίνα
    Περιοχή
    Κεφαλονιά

Προεπιλογή

αυτό το έκανα, δλδ προσπάθησα να βγάλω την αντίσταση και είχε σφηνώσει οπότε αφαίρεσα το σωλήνα του κάδου και μέσα από την τρύπα γυρνώντας τον κάδο σιγα-σιγά προσπάθησα να "φέρω" αυτό που είχε σφηνώσει προς τα κάτω για να το αφαιρέσω από την τρύπα. Μάταια. Δες αν θέλεις τι έκανα στην ανάρτηση που έγραψα στο blog μου (δεν πιάνει πάντα ο τρόπος αυτός, και το επόμενο βήμα είναι πάντα να αφαιρέσεις τον κάδο και να τον ανοίξεις. Εξ ου και το σημείο που βρέθηκα...)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Philips] 37PFL7603D/10 πρόβλημα είναι στην εικόνα
    από gkigkom στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-16, 00:04
  2. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-15, 22:57