Δεν εχει σωληνακι το εξωτερικο, εχω βαλει μια λεκανη κατω απο το μηχανημα και γεμιζει αρκετο νερο οταν δουλευει
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει σωληνακι το εξωτερικο, εχω βαλει μια λεκανη κατω απο το μηχανημα και γεμιζει αρκετο νερο οταν δουλευει
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποφάσισε...
Το μηχάνημά σου πιθανότατα έχει μόνο μία βαλβίδα η οποία "παίρνει ρεύμα" μόνο όταν το μηχάνημα δουλεύει στη θέρμανση. Αν δουλεύει στην ψύξη ή είναι σβηστό, δεν "παίρνει ρεύμα".
Το μηχάνημά σου (όπως και όλα τα μηχανήματα με παλμοτροφοδοτικά) έχει μέσα κάποια φίλτρα που δημιουργούν μια μικρή διαρροή προς γη. Κανονικά αυτή είναι πολύ μικρή και δεν ρίχνει ρελέ διαρροής, αν όμως εσύ στο σπίτι έχεις μαζέψει πολλές τέτοιες συσκευές μπορεί να φτάσει σε τέτοια επίπεδα που να το ρίχνει. Πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι πως το μηχάνημά σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Βάλε ένα ακόμα ρελέ διαρροής στον πίνακα μόνο για το κλιματιστικό.
Ναι τον χειμωνα ειναι ποιο συχνο ,το καλοκαιρι σπανιο!! Εννοεις στον ασφαλειοπινακα του Α οροφου να σύνδεσω καταλληλα ρελε μονο για το αιρκοντισιον ? Εχω συνολικα 6 κλιματιστικα μαζι με αυτο και πλην αυτου λειτουργουν αψογα ! εχω και 4 αντλιες σε φρεατια !!
Όλα αυτά είναι πάνω σε ένα ρελέ;