Να συμπληρώσω ότι το part number του tablet ως μοντέλου είναι DI-9733.
Να συμπληρώσω ότι το part number του tablet ως μοντέλου είναι DI-9733.
Το Part Number συνήθως αναγράφεται στην καλωδιοταινία. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις το digitizer και να αχρηστεύσεις το tablet μέχρι την παραλαβή του καινούριου ...
Φίλε μου το ξέρω..Σε πολλά άλλα μοντέλα no name το έχω βρει έτσι όπως λες. Έλα όμως που το άνοιξα και η καλωδιοταινία του digi δεν είναι εμφανές το label της. Για να το δω πρέπει να λύσω όλη τη πλακέτα, να το κάνω dismantle για να τη δω. Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως το ήξερε κάποιος και την αποφύγω όλη αυτή τη δουλειά. Αν δεν, θα αναγκαστώ να το κάνω..
Αν μοιαζει η κατασκευη με ενα turbox 10αρι που εφτιαξα προσφατα(πολυ πιθανο) η καλωδιοταινια ειναι διπλωμενη κατω απο την πλακετα αλλα αν ξεβιδωσεις τρεις βιδες που συγκρατουν την mainboard μπορεις να δεις τον κωδικο και μετα να την ξαναβιδωσεις χωρις πολυ φασαρια.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Τώρα που το θυμήθηκα και το κοίταξα, το ωραίο είναι ότι σου πρότεινα έναν τρόπο εύρεσης τον οποίο μου τον είχες προτείνει εσύ εδώ:
http://www.howtofixit.gr/forum/showt...l=1#post579598
Sorry ρε Μανόλη, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andyferraristi : 12-01-17 στις 15:28
Κανένα πρόβλημα Αντρέα. Γι αυτό είμαστε εδώ να τα λέμεΓιώργο σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Με σώζεις από αρκετό κόπο. Αυτό θα κάνω..
![]()