Η συγκεκριμένη αντίσταση και 22, και 27, και 10, και 39Ω να είναι, δεν έχει σημασία. Inrush current limiting κάνει.
Η συγκεκριμένη αντίσταση και 22, και 27, και 10, και 39Ω να είναι, δεν έχει σημασία. Inrush current limiting κάνει.
klik (28-12-16)
Επανέρχομαι στο θέμα πάλι...Μετά από αλλαγή του Πηνειού και της αντίστασης και βάζοντας το στήν μπριζα δεν κατάφερα κάτι ...Απλά μου ξαναέκαψε το πηνίο και την αντίσταση IMG_20161228_184427.jpg IMG_20161228_184439.jpg και το έβγαλα αμέσως από την μπριζα..Οπότε επιχειρήσα αλλά απέτυχε η προσπάθεια ...Μάλλον τωρα πάμε για Ελλάδα σε κάποιον ειδικό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 28-12-16 στις 22:02
Το ολοκληρωμένο το άλλαξες; Εμένα μου φαινεται πολύ πιθανό τώρα να θέλει έλεγχο και στα επιμέρους εξαρτήματα. Από κάτω έχει κανένα σχέδιο τυπωμένο;
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Όχι δεν το άλλαξα
Φίλε μου αυτά που σου γράφουμε τα διαβάζεις ή όχι;
Σου έγραψε πουθενά κανείς να βάλεις καινούριο πηνίο και αντίσταση και μετά να δώσεις άμεσα τροφοδοσία 230V~;
Μην το ξανακάνεις. Μπορείς να ελέγξεις το LNK304 αν έχει βραχυκύκλωμα μεταξύ D-S (που είναι το πιθανότερο όπως έχουν πει κι άλλοι); Αν ναι, το αλλάζεις, βάζεις καινούριο πηνίο και αντίσταση, και δίνεις τροφοδοσία ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ 40 ή 60W ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ 230V για περιορισμό ρεύματος αν κάτι δεν πάει καλά - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ 230V ΑΜΕΣΑ.
Και οι δίοδοι ανόρθωσης μπορεί να έχουν πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FILMAN : 29-12-16 στις 12:31
χωρις να το ξεκολισω το μετραω? να τολμισω να ρωτησω ποιο ειναι το D και ποιο το S η να το ψαξω καλυτερα απο τα datasheet_...παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχει το πηνειο οποτε το ξαναπαραγγελνω απο δω ...σε 3 μαγαζια πηγαν ...το βραδυ τους περιμενω..