γενικά καταπιάνομαι με πολλά και το φόρουμ με βοήθησε αρκετές φορές και έκανα επισκευές του σπιτιού ,φίλων και γενικά δεν βαριεμε να αφιερώσω χρόνο στα ηλεκτρονικά .βέβαια μάλλον είναι πιο πολύπλοκο αυτό αλλά κολλιτιρια και διάφορα μικροεργαλεια έχω ..βασικά αυτό είναι το στεγνωτήριο ενός άλλου Ελληνα κατοίκου της ίδιας οικοδομής που ζω το τελαιυταιο εξάμηνο στην Γερμανία .πρώτον δεν ξέρω γερμανικά ,κατι κανω στα αγγλικα τουλάχιστον ...δεν ξέρω που θα βρω κάποιον εδω να πουλά ηλεκτρονικα ,δεν ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να επισκευάσει την πλακέτα ,οπότε για αρχή θα προσπαθήσω μόνος .ερώτηση ..το τροφοδοτικό ειναι ενσωματωμένο στην πλακέτα? μάλλον γιατι βλέπω τα καλώδια ρεύματος κουμπώνουν πάνω της.μπορω να εστιασω σε τι να ελενξω ?..ειναι αυτο που αναφερατε παραπανω ?δηλαδη την αντίσταση 22 Ω και το LNK 304PN? βλέπωντας με λιγο περισσότερο φως την πλακέτα κάτι σαν κιτριναδη σκόνη έχει από το κάτω μέρος της μιά αντίσταση.πως την ελενχω;IMG_20161223_121144.jpg μηλω για τηνL1 πάνω από την D18 IMG_20161223_121223.jpg