Πιθανών θα χρειάζεται ένα καλό service
Εάν χρειαστείς κάτι στείλε μου ΠΜ
Πιθανών θα χρειάζεται ένα καλό service
Εάν χρειαστείς κάτι στείλε μου ΠΜ
Κανείς άλλος?
οκ σου έστειλα πμ
Κανείς άλλος?
Εγω δεν εχω καταλαβει το ερωτημα ...Περιμενεις καποιον να σου πει αλλαξε τον πυκνωτη C25και θα φυγει το βρασιμο ? ας σοβαρευτουμε λιγο ?
Nikosp εαν θελεις να αναλαβεις το service του μηχανηματος κανε το σωστα ....
κατα τα αλλα στον χωρο αυτο προσπαθουμε να μαθουμε ο ενας απο τον αλλον και να μοιραστουμε γνωσεις ....το Πμ δεν βοηθαει τους υπολοιπους
Οποτε ναι ολοι οι πυκνωτες σε ενα τετοιο μηχανημα ειναι για σβου ...Περα απο αυτο χρειαστει εναν ελεγχο Εαν δεν εχεις τις βασικες γνωσεις να ασχολοηθεις σε συνδυασμο με λιγη βοηθεια απο εδω θα πρεπει να αναζητησεις καποιον επαγγελματια .
Εαν εχεις εστω και καποιες βασικες γνωσεις θα παρεις βοηθεια απο εδω
Για την πολωση ελαχιστα ma αρκουν τυπου 10 σε καθε τρανσιστορ αλλα αυτο μπορεις ευκολα να το επιβεβαιωσεις με μια γεννητρια και εναν παλμογραφο Ενημερωσε μας ...και να δουμε αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Στο αρχειο μου δεν υπαρχιε σχεδιο αλλα το αναζηταω και θα σε ενημερωσω εδω
Σακης Πετροπουλος
ezizu (14-12-16)
Παιδιά τον εχω ξεκοιλιάσει για ολικη επαναφορά! Αλλαγή πυκνωτών-αλλαγή τρανζίστορ(BD243C),και βλέπουμε.Τα οδηγά είναι τα BD 238 και BD 239 και μάλλον θα αλλαχθούν προληπτικά και θα μπούν μπόρνες για τη σύνδεση ηχείων επειδή έχει τα παμπάλαια φις τύπου τελεία-παύλα.Έχω και ενα ζυγαράκι ηχεία 8Ω δίδρομα χωρίς κροσσόβερ(πυκνωτάκι).οπότε θα επανέρθω με εντυπώσεις μόλις είναι ετοιμος.Ευχαριστώ πολύ όλους σας
Τα τρανζίστορ που θα βάλω πρέπει να είναι npn ή pnp?Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...... Πάντως εάω έβρισκα το σχηματικό(δεν το βρίσκω πουθενά) θα έκανα καλή δουλειά.....απ'οτι κατάλαβα στον εκπομπό πάει το (-) της τροφοδοσίας