Η πρωτοφανης πια περιπετεια μου φτανει στο τελος της με τον χειροτερο τροπο...
Την περασμενη Τριτη με παιρνει τηλ ο τεχνικος για να με ρωτησει τί θα κανουμε τελικα...
Μου λεει (εν ταχει) πως αδικα ταλαιπωρουμαστε κ οι 2 κ πως μου ριχνει την τιμη απο 280€ στα 250€...
Οταν του επαναφερω να μου δειξει καποιο παραστατικο για την αγορα της πλακετας, παλι μου ελεγε τα δικα του...
Τελος παντων, χτες ξαναμιλαμε κ του λεω να μου βγαλει την πλακετα, να παω να παρω το πλυντηριο κ να του δωσω τα 40€ που ειχαμε συμφωνησει οταν το πλυντηριο εφυγε απο το σπιτι μου...
Η απαντηση του ηταν να παω την Δευτερα, αφου του δωσω 80€ (!!!!!!) για την εργασια του διοτι ειχε κανει κ αλλες οπως ειπε κ οταν του λεω ξανα για τα 40€ μου φωναζει "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" κ μου κλεινει το τηλ στα μουτρα.....
Εχω να κανω δυστυχως με μεγαλο αλητη...
Μια μιξη θυμου κ αδικιας σπο την μια & απο την αλλη να μην το συνεχισω με το σκεπτικο οτι δεν ξερω πού θα το φτασει στην αλητεια του αν το συνεχισω...
Κ τί μπορω αραγε να αποδειξω αν το προχωρησω;;;;;
Ουτε χαρτι δεν πηρα οταν πηρε το πλυντηριο....
Μαλλον προσανατολιζομαι να το αφησω κ να παω για αγορα νεου....
Με απιστευτο αισθημα αδικιας κ θυμου...
(Υγ: ρωτωντας εναν γνωστο στην περιοχη, μου ειπε πως ειχε παθει αναλογη περιπτωση με την δικη μου, του επισκευασε χωρις να τον ενημερωσει την ηλεκτρικη του σκουπα με 150€, ο γνωστος μου δεν το δεχτηκε διοτι δεν τον συμφερε η επισκευη κ δεν τον ειχε ενημερωςει κ αφησε εκει την σκουπα, κ μετα απο 2 μηνες ο τεχνικος ειχε το θρασος να τον παρει τηλ για να του ζητησει κ τον σωληνα της σκουπας, προφανως για να την πουλησει...)

Απάντηση με παράθεση