Το έχουν αυτό πολλοιί μάστορες(συννγώμη μη προσβληθεί οιοσδήποτε μάστορας εδώ) και μάλιστα από """""εξουσιοδοτημένο""""" service της BSP (Bosch Siemens Pitsos)σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Εξυπηρέτηση ανύπαρκτη. Είχα πάει το στεγνωτήριο, το οποίο ήταν ένα της Siemens, δεκαετίας, το οποίο είχε πρόβλημα στον σχηματισμό νερού από τον ατμό που δημιουργούνταν κατά το στέγνωμα, με αποτέλεσμα να τρέχουν νερά γύρω από το στεγνωτήριο και όλος ο χώρος να γεμίζει υδρατμούς λες και βρίσκεσαι στο ντους. αυτοί οι """κύριοι"""" το καθάρισαν τα φίλτρα του όπως μας είχανε πεί, άλλαξαν και ορισμένα λάστιχα όπως ας πούμε στην πόρτα. Τέλος πάντων, έκαναν ο,τι τέλος πάντων μπορούσαν, αφού εγώ ο ίδιος τους υπέδειξα και ένα ακόμα σημείο για να διορθώσουν γιατί δεν θα το έβρισκαν ποτέ των ποτών. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από ένα καλοκαίρι που το είχανε κρατημένο στις εγκαταστάσεις τους, δήθεν για επισκευή, να καεί το μοτέρ του για άγνωστο λόγο. Φυσικά πήγε κατευθείαν για σκράπ γιατί με τα λεφτά που ""έριξα"" για τις ανεπιτυχείς επισκευές, θα μπορούσα να αγοράσω κάποιο και καλύτερο και πιο φθηνό, πράγμα που με την πρώτη ευκαιρία που μου δόθηκε. Που θέλω να καταλήξω: Πρέπει να προσέχουμε και αυτούς που έρχονται να μας κάνουν επισκευές. Και να θέτουμε όριο στα χρήματα που μπορούμε να δώσουμε. Και νομίζω πως η κοροϊδία έχει όριο από πλευράς ορισμένων τεχνικών.