Εμένα μου είπε την πρώτη φορά πως ο φούρνος δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Τυπικά θα γράψει οτι άλλαξε κάποιο ανταλακτικό και καθησύχασε οτι όλα ειναι οκ εφόσον κάνω κοψίματα στον πάγκο της κουζίνας. Εφόσον ο ίδιος με διαβεβαιώνει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα τι άλλο να έκανα εγώ ?
Εγώ τα έκανα δεν παρουσιάσε κανενα πρόβλημα οπότε πίστεψα τα λεγόμενα του τεχνικού.
Ο φούρνος κόστισε οταν τον πήρα 540 ευρώ. Δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα και η μάρκα δεν είναι πιστεύω τυχαία γενικά.
Ο φούρνος έχει εξαερισμό το θέμα είναι όμως για κάποιο λόγο ότι δεν βγάζει σωστά τα ντουμάνια του ψησιματος με συνέπεια στο πολύ ντουμάνι να γεμίζει το σπίτι καπνό απο το ψήσιμο όχι απο καπνογόννα κλπ όπως γράφτηκε.
Ο φούρνος δεν γεμίζει υδρατμούς δεν στάζει κλπ. Την καπνούρα απλά δεν την διοχετεύει όπως θα έπρεπε ώστε το σπίτι να μην γίνεται με ομίχλη.
Εκτός και αν αυτό το θεωρείται φυσιολογικό.
Εγώ κατα την αγορά γιατί ευθύνομαι εφόσον ο υπάλληλος μου την συστίνει ως καλύτερη απο πολλές άλλες ? Θα έπρεπε να είμαι και κουζινάς και ηλεκτρολόγος και κτηνίατρος και μηχανικός και γεωπόνος και φούρναρης και όλα τα επαγγέλματα ωστε να μην με δουλεύουν ? Είναι λογικό ?
Μια λεπτομέρεια είναι πως όταν ξανα έκανε το ίδιο πράγμα πήρα τον πρώτο τεχνικό που είχε έρθει και εκείνος μου είπε να μιλήσω με τον Eletrolux και να τους πω για αντικατάσταση συσκευής. Πράγμα που έκανα αλλά δεν το δέχονται και ας τους είπα πως μου το ανέφερε ο τεχνικός του σέρβις.
Τον συγκεκριμένο τεχνικό τον έδιωξαν απο ότι έμαθα χθες το πρωί... Ο σηριαλ να ήταν !!