η τ-κον ειναι η πλακετα που εχει πανω της τα φλεκς του πανελ ειναι στο πισω πανω μερος
στο κεντρο του πανελ.
η ασπριλα δεξια ειναι απο την φωτο??
αν εχεις καθυστεριση στην εικονα αν ρομποτιζει ?
η τ-κον ειναι η πλακετα που εχει πανω της τα φλεκς του πανελ ειναι στο πισω πανω μερος
στο κεντρο του πανελ.
η ασπριλα δεξια ειναι απο την φωτο??
αν εχεις καθυστεριση στην εικονα αν ρομποτιζει ?
Τελικά εχω ανοιξει την τηλεόραση για να δώ τι γίνετε και εδω 1 φωτο. Φωτογραφία471.jpg
Ερώτηση η πράσινη πλακέτα στα δεξιά ειναι η τ-κον ή αλλιως main board ή κάνω λάθος ; Ανεβάζω και φωτο απο την πράσινη πλακέτα με πιο κοντινά πλάνα Φωτογραφία474.jpg Φωτογραφία495.jpg Φωτογραφία488.jpg Φωτογραφία492.jpg Φωτογραφία494.jpg Συγχωρέστεμε που σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου.
Σας ευχαριστώ όλους σας που βοηθάτε για να βρώ λύση.
Η μεγαλη πλακετα δεξια ειναι η main board , η t-conn (δε φαινεται στη φωτο) ειναι κατω απο εκει που κουμπωνει το flex που φευγει απο τη main board
TCONN.jpg
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση στο που βρίσκεται η t-conn. Είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά t-conn και main board και τι προσέξω.
Πρεπει να βρεις που ειναι η βλαβη πρωτα , αν αλλαζεις με τη σειρα πλακετες μεχρι να στρωσει την ξαναγοραζεις $$$ την ΤV
υπαρχει φιλε μου και μια πιθανοτητα αν δεν ειναι η tcon να εχουν θεμα οι λαμπες στα back light και οταν ζεσταθουν να φωτιζουν κανονικα καi θα σου ελεγα κοιταξε μην τυχον και δεν τροφοδοτουνται και σωστα απο το inverter π.χ. ελεγξε τους πυκνωτες στο inverter μηπως ειναι κανεις φουσκωμενος η ελατωματικος.
RADIO6146