Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 72

Θέμα: Miele G1102 SCI

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Αυτή η πλακέτα αν είναι του πλυντηρίου σου τότε θα είναι σίγουρα πίσω από το πάνελ χειρισμού. Δες σε πρώτη φάση αν τα LED πάνω στην πλακέτα (εξάρτημα στο κίτρινο κυκλάκι και όλα τα όμοια με αυτό) αντιστοιχούν με τις φωτεινές ενδείξεις της πρόσοψης, το ίδιο και τα μπουτόν (εξάρτημα στο άσπρο κυκλάκι και όλα τα όμοια με αυτό) με τα κουμπιά χειρισμού.

Αυτό που σου ζήτησα να μου πεις είναι τί γράφει πάνω του το εξάρτημα στο κόκκινο κυκλάκι.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg a.jpg (136,5 KB, 23 εμφανίσεις)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FILMAN : 11-11-16 στις 12:14

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Jole (12-11-16)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Βόρεια Αττική

Προεπιλογή

ImageUploadedByTapatalk1478871241.407347.jpg
    Νομιζω οτι φαινεται...
    Ευχαριστω κ παλι...

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Μάάάάλισταααα! Εγώ περίμενα να δω μεμονωμένα triac, και εδώ τα έχει σε 3άδες μέσα σε IC! Αν η πλακέτα είναι του πλυντηρίου σου, είναι πολύ πιθανόν να φταίει αυτό το IC ή το άλλο αν είναι ίδιο...

5. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Jole (12-11-16), klik (14-11-16)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Βόρεια Αττική

Προεπιλογή

Κατα 99,9% ειναι η πλακετα του...
    Στα χερια μου εχω την πλακετα, το πλυντηριο ειναι ακομη στο συνεργειο...
    Ξεροντας ομως επειτα απο 9 χρονια στη χρηση του το πλυντηριο κ κοιτωντας μια εικονα του απ´ το internet, τα λαμπακια κ τα μπουτον (εκτος απο το τελευταιο δεξια στην προσοψη του πλυντηριο που ειναι το on/off) ταυτιζονται απολυτα!
    Αυτο το triac αντικαθισταται;;;

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jole Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑυτΑ τΑ triac αντικαθισταται;;;
    Ναι. Και αντικαθιστανται και μπορουν να ελεγχθουν πανω στην πλακετα πριν αντικατασταθουν

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Jole (12-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ειχα το ιδιο θεμα(της περιγραφης) σε miele 15ετιας. Δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες, το προβλημα το ελυσα μονος μου.

Ο φιλος βρηκε λυση τελικα ή ακομα ψαχνεται? Εν τω μεταξυ θα ριξω μια ματια στις σελιδες. Εμενα μου πηρε δυο εβδομαδες να το βρω, αλλα το βρηκα το λογο.

Αφου υπηρχε θεμα με νερα, δηλαδη διαρροη γιατι εμπλεξαν και ηλεκτρονικα μαζι?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dactilidis John : 11-11-16 στις 22:25

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Βόρεια Αττική

Προεπιλογή Miele G1102 SCI

Τωρα που εχω χρονο παιδια αφου μαζευτηκα σπιτι, να σας πω τον πονο μου κ την ταλαιπωρια μου....
    Οποιος εχει διαβασει τα παραπανω, ειχα μεινει στο γεγονος οτι τελικα ο τεχνικος ειχε δωσει την πλακετα μηπως κ επισκευαζεται, αλλα τελικα ειπε πως εχει "παρει" το λογισμικο κ δεν φτιαχνεται...
    Αυτο πριν απο 2 εβδομαδες...
    Μου ειπε πως θα παρει καποιους γνωστους συνεργατες μηπως κ βρει μεταχειρισμενη πλακετα στα 150-180€ δηλ στα μισα λεφτα απ' οτι κοστιζε η πλακετα...
    Την προηγουμενη Τριτη τον παιρνω τηλ να τον ρωτησω τί γινεται κ μου ειπε πως δεν τον πηραν οι συνεργατες/γνωστοι του τηλ οποτε δεν υπηρχε μεταχειρισμενη πλακετα...
    Συμφωνουμε να μου δωσει μια τελικη προσφορα για καινουργια πλακετα+συνολικη εργασια την Πεμπτη...
    Εν το μεταξυ την Τεταρτη περναω απο Miele κ δινοντας το μοντελο του πλυντηριου, μου λενε πως υπαρχει μια ακομη διαθεσιμη πλακετα στα 204€ μαζι με το ΦΠΑ...
    Παιρνω τηλ κ στην εταιρια "Κομινης" που το εψαξα λιγο στο internet κ μου ειπαν πως θα μου πουν την Πεμπτη...
    Πραγματι Πεμπτη πρωι μου τηλ/νουν κ μου λενε τιμη πλακετας με ΦΠΑ στα 175€ περιπου, με καταθεση προκαταβολης κ παραδοση σε 5-10 ημερες...
    Την Πεμπτη παιρνω τηλ τον τεχνικο, δεν απαντα...
    Την Παρασκευη παιρνω τηλ, παλι δεν απαντα...
    Του στελνω sms πως περιμενω την προσφορα του...
    Μου στελνει Σαββατο πρωι sms κ μου γραφει πως η miele κανει αλλαγη αποθηκης κ απογραφη κ πως την Τριτη το πρωι θα ξερει τιμη κ διαθεσιμοτητα κ ζηταει την υπομονη μου...
    Την Τριτη το πρωι του στελνω sms πως μεχρι το μεσημερι θα περιμενω τελικη τιμη...
    Τελικα το μεσημερι μου στελνει πως με μια δικια του εκπτωση η πλακετα εχει 195€ με το ΦΠΑ (με παραγγελια στη Γερμανια κ παραδοση την Δευτερα) κ μαζι με εργασια κ κατι καθαριστικα τελικη τιμη στα 280€...
    Περναω απο το μαγαζι κ στην κουβεντα του λεω πως την Παρασκευη το αργοτερο θα του εχω απαντησει, γιατι ειχα βρει κ ενα σχεδον ιδιο miele σχεδον αχρησιμοποιητο κ αν το εριχνα στα 400€ να το επαιρνα για να εχω backup ανταλακτικα...
    Του ζηταω κ την πλακετα, μου την δινει, του ζηταω τον κωδικο του ανταλακτικου αλλα ειχε τον Η/Υ κλειστο κ του ειπα να μου εστελνε τον εστελνε το απογευμα...
    Του αναφερω πως την Τεταρτη περασα απο την Μiele κ την ειχε ετοιμοπαραδοτη την πλακετα κ εκει καταπιε λιγο την γλωσσα του...
    Τον ρωταω αν αξιζει τον κοπο να δωσω αυτα τα χρηματα για ενα πλυντηριο 9ετιας με καθημερινη σχεδον χρηση κ του ζηταω να τσεκαρει με το εμπειρο ματι του μηπως ηδη ειναι ταλαιπωρημενη η συσκευη κ θα βγουν κ αλλες βλαβες συντομα...
    Τοτε μου ζηταει πισω την πλακετα για το τσεκ κ του την δινω...
    Χτες το πρωι του στελνω sms τί ωρα θα βρισκεται στο μαγαζι κ μου απαντα για ποιο λογο; Γραφει πως ειχε παρει την πλακετα ηδη, την ειχε τοποθετησει κ ελεγχε την συσκευη κ δουλευε μια χαρα...!!!!
    Στο τηλ ανεβαινουν οι τονοι αλλα επεσε η γραμμη κ δεν ξαναμιλησαμε...
    Σημερα το πρωι περναω απ´το μαγαζι κ υπηρχε εντονη κουβεντα, αυτος αρκετα ειρωνικος...
    Ρωτωντας τον (εκτος των πολλων αυτονοητων αλλων) για την αποδειξη-τιμολογιο αγορας της πλακετας, μου ειπε πως δεν με αφορα, τελος του μηνα κοβει συγκεντρωτικο τιμολογιο, ομως τοτε δεν μου εκοψε να τον ρωτησω για το δελτιο αποστολης...
    Πηρα την πλακετα κ του ειπα πως θα του πω αυριο τί θα κανω με το πλυντηριο....
    Υποτιθεται πως ειναι εξουσιοδοτημενος συνεργατης της miele...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;

Πρωτη φορα την παταω ετσι....

Το μυαλο μου ειναι πραγματικα μπερδεμενο κ θολωμενο....
    Τί να κανω ο π@π@ρ@κος ετσι που εμπλεξα;;;;
    1: να ζητησω δελτιο αποστολης
    2: αν ναι, να προχωρησω στην καινουργια πλακετα κ να το "κλεισω" το στομα μου, με το αγχος οτι μπορει μετα απο αυτα να εχει "πειραξει" τη συσκευη ;;;
    3: να παω να το παρω οπως ειναι ειδικα στην περιπτωση που επισκευαζεται η πλακετα;;
    4: κατι αλλο που το μπερδεμενο μου μυαλο δεν σκεφτεται;;;

Παιδια πραγματικα τετοιο καψωνι δεν εχω ξαναφαει καθως κ τετοιο τσαλακωμα της αξιοπρεπειας μου...

Σας υπερευχαριστω παρα πολυ για οποιον ειχε την υπομονη να διαβασει το παραπανω μυθιστορημα, πραγματικα οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη...

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα είναι αργά, πριν δώσεις την πλακέτα, υπήρχαν δυνατότητες επισκευής (δες μηνύματα 4,6 και 12).
    ...
    Τώρα θα έχεις καταλάβει για ποιο λόγο "είναι αργά"...
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Να ρωτησω? Η διαρροη του νερου βρεθηκε απο που ειναι?

13. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Dactilidis John για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Jole (12-11-16)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Βόρεια Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα θα έχεις καταλάβει για ποιο λόγο "είναι αργά"...
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
    Τί να πω...
    Παντα σκαφτομαι θετικα κ καλοπροαιρετα για τον οποιοδηποτε εχω απεναντι μου...
    Στο μην 33 επιβεβαιβεωθηκαν οι χειροτερες υποθεσεις μου...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. miele s711
    από kostisk στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-20, 16:16
  2. [Miele] miele g680
    από tounis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-16, 11:03
  3. miele s5411
    από katmadas στο forum Σκούπες & Σκουπάκια