Τωρα που εχω χρονο παιδια αφου μαζευτηκα σπιτι, να σας πω τον πονο μου κ την ταλαιπωρια μου....
Οποιος εχει διαβασει τα παραπανω, ειχα μεινει στο γεγονος οτι τελικα ο τεχνικος ειχε δωσει την πλακετα μηπως κ επισκευαζεται, αλλα τελικα ειπε πως εχει "παρει" το λογισμικο κ δεν φτιαχνεται...
Αυτο πριν απο 2 εβδομαδες...
Μου ειπε πως θα παρει καποιους γνωστους συνεργατες μηπως κ βρει μεταχειρισμενη πλακετα στα 150-180€ δηλ στα μισα λεφτα απ' οτι κοστιζε η πλακετα...
Την προηγουμενη Τριτη τον παιρνω τηλ να τον ρωτησω τί γινεται κ μου ειπε πως δεν τον πηραν οι συνεργατες/γνωστοι του τηλ οποτε δεν υπηρχε μεταχειρισμενη πλακετα...
Συμφωνουμε να μου δωσει μια τελικη προσφορα για καινουργια πλακετα+συνολικη εργασια την Πεμπτη...
Εν το μεταξυ την Τεταρτη περναω απο Miele κ δινοντας το μοντελο του πλυντηριου, μου λενε πως υπαρχει μια ακομη διαθεσιμη πλακετα στα 204€ μαζι με το ΦΠΑ...
Παιρνω τηλ κ στην εταιρια "Κομινης" που το εψαξα λιγο στο internet κ μου ειπαν πως θα μου πουν την Πεμπτη...
Πραγματι Πεμπτη πρωι μου τηλ/νουν κ μου λενε τιμη πλακετας με ΦΠΑ στα 175€ περιπου, με καταθεση προκαταβολης κ παραδοση σε 5-10 ημερες...
Την Πεμπτη παιρνω τηλ τον τεχνικο, δεν απαντα...
Την Παρασκευη παιρνω τηλ, παλι δεν απαντα...
Του στελνω sms πως περιμενω την προσφορα του...
Μου στελνει Σαββατο πρωι sms κ μου γραφει πως η miele κανει αλλαγη αποθηκης κ απογραφη κ πως την Τριτη το πρωι θα ξερει τιμη κ διαθεσιμοτητα κ ζηταει την υπομονη μου...
Την Τριτη το πρωι του στελνω sms πως μεχρι το μεσημερι θα περιμενω τελικη τιμη...
Τελικα το μεσημερι μου στελνει πως με μια δικια του εκπτωση η πλακετα εχει 195€ με το ΦΠΑ (με παραγγελια στη Γερμανια κ παραδοση την Δευτερα) κ μαζι με εργασια κ κατι καθαριστικα τελικη τιμη στα 280€...
Περναω απο το μαγαζι κ στην κουβεντα του λεω πως την Παρασκευη το αργοτερο θα του εχω απαντησει, γιατι ειχα βρει κ ενα σχεδον ιδιο miele σχεδον αχρησιμοποιητο κ αν το εριχνα στα 400€ να το επαιρνα για να εχω backup ανταλακτικα...
Του ζηταω κ την πλακετα, μου την δινει, του ζηταω τον κωδικο του ανταλακτικου αλλα ειχε τον Η/Υ κλειστο κ του ειπα να μου εστελνε τον εστελνε το απογευμα...
Του αναφερω πως την Τεταρτη περασα απο την Μiele κ την ειχε ετοιμοπαραδοτη την πλακετα κ εκει καταπιε λιγο την γλωσσα του...
Τον ρωταω αν αξιζει τον κοπο να δωσω αυτα τα χρηματα για ενα πλυντηριο 9ετιας με καθημερινη σχεδον χρηση κ του ζηταω να τσεκαρει με το εμπειρο ματι του μηπως ηδη ειναι ταλαιπωρημενη η συσκευη κ θα βγουν κ αλλες βλαβες συντομα...
Τοτε μου ζηταει πισω την πλακετα για το τσεκ κ του την δινω...
Χτες το πρωι του στελνω sms τί ωρα θα βρισκεται στο μαγαζι κ μου απαντα για ποιο λογο; Γραφει πως ειχε παρει την πλακετα ηδη, την ειχε τοποθετησει κ ελεγχε την συσκευη κ δουλευε μια χαρα...!!!!
Στο τηλ ανεβαινουν οι τονοι αλλα επεσε η γραμμη κ δεν ξαναμιλησαμε...
Σημερα το πρωι περναω απ´το μαγαζι κ υπηρχε εντονη κουβεντα, αυτος αρκετα ειρωνικος...
Ρωτωντας τον (εκτος των πολλων αυτονοητων αλλων) για την αποδειξη-τιμολογιο αγορας της πλακετας, μου ειπε πως δεν με αφορα, τελος του μηνα κοβει συγκεντρωτικο τιμολογιο, ομως τοτε δεν μου εκοψε να τον ρωτησω για το δελτιο αποστολης...
Πηρα την πλακετα κ του ειπα πως θα του πω αυριο τί θα κανω με το πλυντηριο....
Υποτιθεται πως ειναι εξουσιοδοτημενος συνεργατης της miele...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;

Πρωτη φορα την παταω ετσι....

Το μυαλο μου ειναι πραγματικα μπερδεμενο κ θολωμενο....
Τί να κανω ο π@π@ρ@κος ετσι που εμπλεξα;;;;
1: να ζητησω δελτιο αποστολης
2: αν ναι, να προχωρησω στην καινουργια πλακετα κ να το "κλεισω" το στομα μου, με το αγχος οτι μπορει μετα απο αυτα να εχει "πειραξει" τη συσκευη ;;;
3: να παω να το παρω οπως ειναι ειδικα στην περιπτωση που επισκευαζεται η πλακετα;;
4: κατι αλλο που το μπερδεμενο μου μυαλο δεν σκεφτεται;;;

Παιδια πραγματικα τετοιο καψωνι δεν εχω ξαναφαει καθως κ τετοιο τσαλακωμα της αξιοπρεπειας μου...

Σας υπερευχαριστω παρα πολυ για οποιον ειχε την υπομονη να διαβασει το παραπανω μυθιστορημα, πραγματικα οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη...