Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ήταν ψόφιο δεν θα έγραφες "πάγωσαν μέχρι και τα σταφύλια " άρα από άποψη απόδοσης μια χαρά ήταν. Όλη η φασαρία όπως σου είπαν , ήταν από τοποθέτηση λάθος κατηγορίας επιλογής θερμοστάτη.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Δουλευε συνεχως χωρις σταματημο,ο θερμοστατης δεν εκοβε καθολου και το αφηνε ελευθερο να δουλευε μερα-νυχτα.

Εάν υποθέσω ότι έχεις απόλυτο δίκιο ότι το έβλεπες ψόφιο το μοτέρ , τότε θα έλεγα ότι εξ αρχής είχες πρόβλημα με μειωμένα υγρά (διαρροή προγενέστερη)

Αν έχω δίκιο ότι πράγματι αρχικά είχε προγενέστερη διαρροή , τότε ότι τοποθετήθηκε επάνω στο ψυγείο ήταν και παραμένουν μόνο φιγούρες .
Δεν μπορω να ξερω για διαρροη υγρων,οσες φορες το τραβηξα δεν ειδα κατι κατω ουτε μου μυρισε κατι ασχημα [δεν ξερω πως εξατμιζεται το φρεον].

Οταν αποφασισα να κλεισω τον θερμοστατη επειδη το ψυγειο δουλευε ακαταπαυστα [δεν εκοβε καθολου για αποψυξη,το 20' που λενε] και φοβομουν μην παθει μεγαλη ζημια,μετα απο ωρα οταν το ξαναεβαλα στο 3 δεν εγινε τιποτα,απο εκεινη την στιγμη ολα τελος.
Η καταψυξη τοτε ηταν πολυ καλη αλλα η θερμοκρασια στην συντηρηση ειχε παρει την κατιουσα και κανενας εδω στο σπιτι δεν μπορουσε να φαει πχ τυρι στους μηδεν βαθμους.

Το παλιο μοτερ μου ειπαν να το δωσω για ανακυκλωση γιατι ηταν αχρηστο,εαν ηταν εστω καπως καλο σιγουρα θα μου ελεγαν να το παρουν και εαν ανακατασκευαζεται θν το πουλαγαν αλλου κοψοχρονια;
Το εχω ζησει αυτο πριν πολλα χρονια δεκαετια του '80 με κατι μπαρμπαδες-ψυκτικους.

Δεν υπερασπιζομαι τους τεχνικους απλα μεταφερω τα γεγονοτα ως εχουν μηπως τυχον μεσω αναζητησης στο google βοηθηθει και καποιος αλλος.