Θα ακούς MP3 με ποιότητα κασέτας
Καλή περίπτωση
Θα ακούς MP3 με ποιότητα κασέτας
Καλή περίπτωση
εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο χρηστης παπατζας βρισκει χρησιμο το μηνυμα #5 και ευχαριστει κιολας. λες και τα προηγουμενα μηνυματα δεν ειναι χρησιμα...
Το έχω καταφέρει.. Και με σχετικά καλό αποτέλεσμα
δηλαδη τι εκανες?
αναφερόμουν στο #7 μήνυμά σου .. Έχω καταφέρω να γράψω σε κασσέτα τραγούδια που τα είχα σε mp3...
OK μεν, θελει να κάτσεις λιγο να ασχοληθείς και να στρώσεις τον ηχο δε.....MP 3 με ποιοτητα κασετας σπάνια να βγει καλο μονοκομματα....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Εννοείται κομμάτια που έχουν πολύ καλή ποιότητα.. Τα κομμάτια που συνήθως χρησιμοποιώ είναι mp3 στα 320 kbps και 48000 bit . Και φυσικά πολύ καλός ήχος να βγαίνει προς το κασσετόφωνο
Και τί νόημα έχει το υψηλό bitrate από τη στιγμή που μιλάμε, όχι για .wav, αλλά για .mp3, που για να γίνουν τέτοια εφαρμόστηκε συμπίεση; Με το να στέλνεις 2, 3, ή 23 φορές τα ίδια δεδομένα στον DAC θα αναπληρώσεις τα κομμάτια που πετάχτηκαν στα σκουπίδια κατά τη μετατροπή σε .mp3 τα οποία έχουν χαθεί για πάντα και φυσικά η συσκευή αναπαραγωγής είναι αδύνατο να ξέρει ποια ήταν;