Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τον χρονο κ το ενδιαφερον που δειξατε.
Θεωρω πως γενικα "πιανουν" τα χερια μου...
Τί ειναι ομως πιο σωστο να κάνω;;
Μπορω να επεμβω εγω με καποιο τροπο;; (στον πρεσοστατη, στο ρελε της πλακετας...)
Ή να περιμενω να δω τί θα δειξει το διαγνωστικο της miele κ αναλογως (ισως κ με τις δικες σας συμβουλες) να πραξω;;
Ο τεχνικος μου ειπε πως θα ερθει κ με τα εξαρτηματα που πιθανολογει πως μπορει να χρειαστουν (πρεσοστατη, μοτερ, πλακετα) με τις αντιστοιχες τιμες που ανεφερα παραπανω...
Κ αν δειξει α)πρεσοστατη ή β)πλακετα, να του πω μηπως α)χρειαζεται καθαρισμα απο αλατα κτλ, β) να επισκευασει το κολλημένο ρελέ ή το triac με διαρροή ή οι τεχνικοι της miele δεν μπαινουν σε τετοιου ειδους επισκευες;;
Κ θα πρεπει να του απαντησω προφανως αμεσως...
Ο Πετρος παραπανω προφανως θεωρει οτι τα 300€ του μοτερ ειναι υπερβολικα, κ εγω το θεωρω αυτο μιας κ κανοντας μια γρηγορη αναζητηση πλυντηριων πιατων, βρηκα Whirpool στα 300€!!
Αραγε μεχρι ποσα χρηματα αξιζει τον κοπο να δωσω για επισκευη του miele, (που το πιο φτηνο καινουργιο που βρηκα ειναι στα 750€);;;

Ελπιζω να μην σας κουρασα ουτε να φανηκα γραφικος, αλλα οι καιροι για ολους μας ειναι δυσκολοι κ τουλαχιστον ας κανουμε τις πιο σωστες επιλογες με το μικροτερο δυνατον κοστος...
Δυστυχως εχω την αισθηση οτι υπαρχουν πολλοι δυστυχως "επαγγελματιες" τεχνικοι που αν δουν εστω κ λιγο ανιδεο πελατη, τον γδερνουν κανονικα, αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα...
Σας ευχαριστω πολυ κ παλι!!!