Αυτό δεν ισχύει στον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Οι έξοδοι σε όλα τα κανάλια είναι με τρανζίστορ και είναι κλασικό κύκλωμα τάξης ΑΒ.
Εκτός αυτού, αν υπήρχε κάποιο βραχυκύκλωμα στα καλώδια των μπροστινών ηχείων, ο ενισχυτής θα έπεφτε σε standby mode (λόγω ενεργοποίησης των κυκλωμάτων προστασίας του ενισχυτή) και σε καμία περίπτωση δεν θα λειτουργούσε, έχοντας μάλιστα και έξοδο σήματος στα υπόλοιπα κανάλια.
Από την στιγμή που παίζουν τα ηχεία όπως γράφεις, οι συνδέσεις και τα καλώδια των ηχείων είναι σωστά, θα πρότεινα προσεκτικό έλεγχο των παραμέτρων στο μενού των ρυθμίσεων ήχου/ηχείων κ.λ.π.
Νομίζω επίσης ότι μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα reset (initialize),(αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις τις ρυθμίσεις σου και γνωρίζεις εννοείτε να ξανά κάνεις τις όποιες ρυθμίσεις από την αρχή, με τις δικές σου επιλογές) και έτσι όλες οι τιμές/παράμετροι θα επανέλθουν στις εργοστασιακές τιμές (μπορείς να συμβουλευτείς το manual για την όλη διαδικασία του reset).
Αν συνεχίσει το πρόβλημα και μετά τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να πάμε σε πιο σύνθετα πράγματα, που απαιτούν σχετικές γνώσεις και εμπειρία, αλλά και εργαλεία/όργανα μετρήσεων κ.ο.κ.





Απάντηση με παράθεση