Τελικα θα μου πει κανεις τι ειναι ο κουρναμπαλος και τι φωτογραφιες να βγαλω;
Τελικα θα μου πει κανεις τι ειναι ο κουρναμπαλος και τι φωτογραφιες να βγαλω;
Και εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό.. χεχε
έχει αγωνία το >> κουρναμπαλος θα ήθελα και εγώ την επεξήγηση . . .
Μέσα με τέλη δεκαετίας του '70, παιζόταν στην τότε ΥΕΝΕΔ μια καθημερινή σαπουνόπερα "επιπέδου", με τον τίτλο "Μεθοριακός σταθμός". Η γιαγιά μου, όπως η μέση γιαγιά της εποχής, το έβλεπε απαρεγκλίτως, κι έτσι υπέμενα κι εγώ κάποια αποσπάσματα, μεταξύ των οποίων έτυχε και αυτό: αγρότης έχει βλάβη στο τρακτέρ, και προσπαθεί να βγάλει άκρη - μόνος του, φυσικά - και βεβαίως άκρη δεν βγάζει. Εμφανίζεται η σύζυγος, κλασσικά να χώσει τη μύτη της παντού μιας και τα ξέρει όλα, και ρωτάει τί έπαθε το τρακτέρ. Και ο εκνευρισμένος αγρότης, προκειμένου να μην πει ότι δεν ξέρει, της απαντάει "κάηκε ο κουρνάμπαλος". Η κυρία φυσικά, προκειμένου να μην δείξει ότι δεν έχει ιδέα, δέχτηκε την εξήγηση με ικανοποίηση.
πετρος647 (11-09-16), Papas00zas (10-09-16)
Όσον αφορά τη σειρά να πω ότι αποσο ξερω δεν σώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ. Για να απαντήσω πάντως στο αρχικό θέμα θα πρέπει να ξέρουμε αν η τηλεόραση ειναι εντός εγγύησης αρχικά. Μάλλον πυκνωτές ειναι....κυρίως στο τροφοδοτικο....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!