το τροφοδοτικό -φορτιστής του κινητού ειναι οκ ;μπορεί να δώσει το ρευμα που χρειάζεται κατά την φόρτιση η έχει προβλημα και για αυτό γονατίζει η τάση
το τροφοδοτικό -φορτιστής του κινητού ειναι οκ ;μπορεί να δώσει το ρευμα που χρειάζεται κατά την φόρτιση η έχει προβλημα και για αυτό γονατίζει η τάση
τπτ απο ολα αυτα, απλα φορτιζα το κιν την ωρα που επαιζα και ο δεικτης της μπαταριας ηταν στο 1%...ξαφνικα εσβησε εντελως(λογικο). Μαλλον το ζορισα λιγο
παραπανω...γιατι εκαιγε κιολας...
το εβαλα να φορτισει και μου εβγαλε σφαλμα στην φορτιση(μηνυμα στα κινεζικα)
μια χαρα ειναι ο φορτιστης, με το αλλο κιν μου δεν υπαρχει θεμα. επισης το OPPO το δοκιμασα και σε αλλα τροφοδοτικα και παλι ειχε το ιδιο θεμα
Καταρχήν όχι ότι ασχολούμαι με κινητά αλλά είδα τα manual και ο Κινέζος σου είχε και Αγγλικά αναφέρει ότι εάν έχεις πρόβλημα με τις φορτίσεις κλπ μπορεί να φταίει το U2300 (PM8921 Power IC )g.JPG ,
βασικά έχει και άλλα πολλά βαρέθηκα η αλήθεια να πω . Δες και το usb τι παίζει γιατί πολλοί είχαν παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα περίπου και άλλαζαν το board του usb . Στον υπολογιστή συνδέεται με το USB ?
Tα 4,35 Volt θα έπρεπε να τα βλέπεις εάν είναι η μπαταρία στο 100% και μετά σιγά σιγά πέφτει .
Εχω μερικα νεα γιαυτο το θεμα,
αλλαξα rom και το προβλημα παραμενει...
παρατηρησα και το εξης περιεργο...οταν συνδεω τον φορτιστη για καποιο λογο η μπαταρια αρχιζει και ξεφορτιζει ταχυτατα...! βραχυκυκλωμα??
πλεον την μπαταρια στην φορτιζω στο τροφοδοτικο παγκου που εχω...
δε μπορω να εντοπισω την ασφαλεια στο κιν, δε μπορω να βρω βασικα τα πληρη schematics του κιν
λετε η ασφαλεια να βρισκεται στο usb-board του κιν και οχι στη μητρικη?
Εφόσον το κινητό σου φορτίζει, έστω και πολύ αργά, έστω και με χαμηλότερη από τη κανονική τάση, λογικά η ασφάλεια σου είναι ΟΚ. Το power IC (ΡΜ 8921) πιθανότατα χρειάζεται αλλαγή...