Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

τα κιλα δεν εχουν σχεση μονο με το ποσα ατομα εχει το σπιτι, αρα χρειαζομαστε πολλα κιλα αν μενουν πολλα ατομα. φαντασου να θελει να πλυνει παπλωμα η κουβερτα. το 5 κιλο δεν φτανει ουτε για πλακα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

να της βρω κάτι και να της προτείνω ώστε να πάει στον εκεί Κωτσόβολο να το πάρει.
    http://www.makeleio.gr/%CE%B4%CE%B5%...3%CE%B9%CE%B1/

Έτσι είμαι μεταξύ μερικών που βρήκα στο σάιτ του Κωτσόβολου:
    1) Pitsos
    2) Whirlpool
    3) Bosch
    4) Siemens
    5) Samsung
    Το 5 ούτε ζωγραφιστό. Τα 2 και 4 τρώγονται. Είμαι υπέρ του να φτιαχτεί το παλιό (αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζαμε το προηγούμενο ιστορικό του στις βλάβες , ίσως το παλιό είναι και καλύτερο από τα νεώτερα μοντέλα )

Επίσης φοβάμαι ότι θα μου το απορρίψει κι αυτό, θα θέλει κάτι πιο απλό και όχι 7κιλο.
    Είμαι σίγουρος θα αγαπήσει το "Drumi" και είναι το πιο απλό παγκοσμίως .
    http://www.diaforetiko.gr/to-plintir...to-pano-meros/

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    http://www.makeleio.gr/%CE%B4%CE%B5%...3%CE%B9%CE%B1/

Το 5 ούτε ζωγραφιστό. Τα 2 και 4 τρώγονται. Είμαι υπέρ του να φτιαχτεί το παλιό (αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζαμε το προηγούμενο ιστορικό του στις βλάβες , ίσως το παλιό είναι και καλύτερο από τα νεώτερα μοντέλα )

Είμαι σίγουρος θα αγαπήσει το "Drumi" και είναι το πιο απλό παγκοσμίως .
    http://www.diaforetiko.gr/to-plintir...to-pano-meros/

Καταρχάς με το Drumi γέλασα πολύ. Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα, αλλά είναι φαεινή! Πολύ θα 'θελα να το 'χα στο κάμπινγκ ρε παιδί μου!

Τον Κωτσόβολο δεν τον έχω σε καμιά μεγάλη εκτίμηση, αλλά η μάνα μου μένει επαρχία και θα τη βόλευε να πάει εκεί από άποψη κεντρικότητας και τιμών. Αν με έπαιρνε να ανέβω εγώ ένα ταξίδι, θα πήγαινα να κοιτάξω και σε μικρότερα, τοπικά καταστήματα, αλλά δεν με παίρνει, κι εξ' αποστάσεως δεν μπορώ να της προσφέρω πολλά.

Θα τη ρωτήσω για το ιστορικό των βλαβών του πλυντηρίου της και θα ενημερώσω. Μακάρι να φτιαχνόταν το δικό της αν άξιζε δηλαδή τον κόπο να φτιαχτεί.
    Παρόλα αυτά, για το 2 κλίνω περισσότερο, γιατί μου φαίνεται απλό και με κατανοητές (για εκείνη) οδηγίες χρήσεως.
    Το 5άρι γιατί ούτε ζωγραφιστό όμως, Πέτρο;
    Καλά πράγματα άκουγα ως τώρα για τους Κορεάτες...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το 5άρι γιατί ούτε ζωγραφιστό όμως, Πέτρο;
    Καλά πράγματα άκουγα ως τώρα για τους Κορεάτες...
    Είναι εμφανίσιμα και δουλεύουν αθόρυβα . Αλλά για τα φθηνά κυρίως μοντέλα είναι πολύ ευαίσθητα και σπάζει ο κάδος / η πλακέτες του προγραμματισμού ψήνονται στην κυριολεξία και παρουσιάζουν φθορές από τον 1 χρόνο . Μια σχετική δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σχετικά με το ιστορικό του πλυντηρίου, δυστυχώς η μάνα μου δεν θυμάται τι έπαιζε με παλιότερες βλάβες (έχουν υπάρξει τέσσερις πέντε "επιδιορθώσεις" του), αλλά η πρόσφατη είναι ότι της ρίχνει το ρελέ των ατυχημάτων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιήσει, στο σημείο μου λέει λίγο πριν πάρει το μαλακτικό.

Δηλαδή ξεκινά το πρόγραμμα, δουλεύει, και κοντά στο τέλος λογικά (αφού λέει προτού πάρει το μαλακτικό), της ρίχνει το ρελέ.

Λέω, χωρίς να 'χω γνώση καμία, ότι μάλλον έφαγε τα ψωμιά του... Εσείς τι λέτε;

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα από πλυντήρια, αυτό που λες με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως έχει (ηλεκτρική) διαρροή η βαλβίδα που ρίχνει νερό στη θήκη του μαλακτικού;;; Αν ισχύει, φαντάζομαι ότι δεν θα είναι ακριβή επισκευή.
    Μπορεί να μας φωτίσει κάπιος γνώστης, αν έχει βάση αυτό που λέω;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ifiyenia Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλά η πρόσφατη είναι ότι της ρίχνει το ρελέ των ατυχημάτων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιήσει, στο σημείο μου λέει λίγο πριν πάρει το μαλακτικό.
    Στο σημείο εκείνο που περιγράφεις αυτό που δουλεύει εκείνη την στιγμή είναι η αντλία εξόδου νερού . Πιθανόν να τρέχει νερά ή να έχει πρόβλημα η αντλία. (υποθέτω , αλλά διαρροή ρεύματος μπορεί να υπάρξει και οπουδήποτε π.χ βαλβίδα εισόδου νερού ή διαρροή νερού από άλλο σημείο κτλ )
    Αν είναι η αντλία το κόστος δεν είναι μεγάλο , το θέμα είναι κατά πόσο οι διάφοροι τεχνικοί που θα επισκεφτούν την συσκευή , ενδιαφέρονται για μια καλή επισκευή. ή να σε συμβουλέψουν σωστά για το αν έχει ψωμιά ακόμη η συσκευή και αξίζει να φτιαχτεί . (δεν δικαιολογείται η μισή Αθήνα τεχνικούς για διάστημα 1 χρόνου , άρα κάτι συμβαίνει)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο σημείο εκείνο που περιγράφεις αυτό που δουλεύει εκείνη την στιγμή είναι η αντλία εξόδου νερού . Πιθανόν να τρέχει νερά ή να έχει πρόβλημα η αντλία. (υποθέτω , αλλά διαρροή ρεύματος μπορεί να υπάρξει και οπουδήποτε π.χ βαλβίδα εισόδου νερού ή διαρροή νερού από άλλο σημείο κτλ )
    Αν είναι η αντλία το κόστος δεν είναι μεγάλο , το θέμα είναι κατά πόσο οι διάφοροι τεχνικοί που θα επισκεφτούν την συσκευή , ενδιαφέρονται για μια καλή επισκευή. ή να σε συμβουλέψουν σωστά για το αν έχει ψωμιά ακόμη η συσκευή και αξίζει να φτιαχτεί . (δεν δικαιολογείται η μισή Αθήνα τεχνικούς για διάστημα 1 χρόνου , άρα κάτι συμβαίνει)
    Πέτρο, το πλυντήριο (όπως κι η μάνα μου), είναι στην επαρχία, όχι στην Αθήνα, δυστυχώς.
    Θα τη στείλω να πάρει το Whirlpool μου φαίνεται τελικώς, γιατί δε θα βγάλει άκρη φοβάμαι με άλλους τεχνικούς.
    Μιλάμε για ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μόνη της, και χωρίς "νέο" άνθρωπο κοντά ή έστω κάποιον που να μπορεί να μιλήσει με έναν τεχνικό και να συννενοηθεί, και το λέω με την έννοια, και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν τεχνίτη, ότι ένας γέρος άνθρωπος βλέπει τον τεχνικό σαν μικρό Θεό, του τύπου "ναι γιατρέ μου, ό,τι πεις, φτιάξτο μόνο", σκάει το πενηντάρι, το κατοστάρι, το οτιδήποτε και κάνει το σταυρό του, και μετά φτου κι από την αρχή.
    Προ ολίγου καιρού, για παράδειγμα, αγόρασε κουζίνα γιατί η παλιά της κόντευε να κλείσει σαρανταετία, και προτίμησε να πάει σε συγγενικό πρόσωπο που έχει ένα μικρό μαγαζί. Ο συγγενής έστειλε τον γιο του να της συνδέσει την κουζίνα. Η κουζίνα δεν δούλεψε ποτέ σωστά. Δούλευε μόνο το ένα μάτι όταν το άνοιγε, ενώ ταυτόχρονα "έκαιγαν" μάτια που δεν άναβε.. Ο γιος δεν ήξερε να τη συνδέσει.
    Μη με ρωτήσετε πώς γίνεται να μην μπορούσε να συνδέσει μια απλή κουζίνα. Δεν ήξερε.
    Έφερε τεχνικό, της είπε ότι έγινε η συνδεσμολογία λάθος και χάλασε και κάποιο εξάρτημα (δεν ρώτησε τι η μάνα μου), της πήρε ογδόντα ευρώ χωρίς απόδειξη και γεια σας.
    Ο δε συγγενής "ένιψε τας χείρας του" βγαίνοντας κι από πάνω, με απάντηση του τύπου "εγώ, Θεία, σου έστειλα το παιδί για να μην πληρώσεις τεχνικό".

Χέστα.

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

να παρακολουθησει το πληντηριο τι ακριβως συμβαινει.....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από νεκταριοος Εμφάνιση μηνυμάτων
    να παρακολουθησει το πληντηριο τι ακριβως συμβαινει.....
    Τι εννοείς, Νεκτάριε; Τι να παρακολουθήσει;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Διάδρομος για υπέρβαρο άτομο
    από winston στο forum Όργανα Γυμναστικής
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-15, 08:55
  2. ESR meter.Τα φώτα σας παρακαλώ...
    από nassosxlvbros στο forum Εργαλεία & Όργανα Μέτρησης
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-15, 00:41
  3. Επιλογή ηλεκτροκολησης για ερασιτεχνική χρήση