Μιλάμε για άλλη περίπτωση, το λάπτοπ μου (hp pavilion dv6 1225sv) είναι δικό μου, μου είχε βγάλει πρόβλημα και το έφτιαξα το 2014.Αναφέρθηκα σε αυτό επειδή έκανες πόστ εδώ,το θέμα που είχα ανοίξει τότε.
Σε αυτό το θέμα μιλάμε για το λάπτοπ του φίλου μου LENOVO G50-45 , που δεν το έχω πειράξει ποτέ μου.
Είναι 18-20 μηνών λάπτοπ (δεν έχει εγγύηση). Μόνο για το lenovo μιλάμε τώρα.
Πάρτε το λάπτοπ πίσω και να το δώσετε σε κάποιον άλλο τεχνικό.
ACLU.jpg
Τελικά έχει chipset το λάπτοπ ή μας δουλεύει ο τεχνικός;;;
Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του bios και με αναβάθμιση του να λύνεται το πρόβλημα;;
Αν και βλέπω η πρόταση να πάει να το πάρει αρχικά το λάπτοπ από τον συγκεκριμένο <<τεχνικό>> σωστή. Το θέμα είναι να μήν ζητήσει λεφτά απο την στιγμή που δεν θα δουλεύει.
φιλε μου εδω μεσα (και εξω) υπαρχουν πολλοι που μπορουν να βγαλουν τα ματια τους και να
φτιαξουν το παλιολενοβο..........
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ειναι ποιος πληρωνη τον βαρκαρη..
λεφτα κανονικα πρεπει να παρει ασχετα αν δουλευει η οχι (το λενοβο)
ο ελενχος της συσκευης πρεπει να πληρωθει
αν ειναι επαγγελματιας.
η γνωμη μου μετα απο 30 χρονια στα σερβις ειναι
με την εισοδο συσκευης προς επισκευη να υπαρχει ενα ποσο(αναλογα την συσκευη πχ λαπτοπ 20ευρα)
το οποιο να προπληρωνεται ασχετα αν επισκευαστει η οχι
η συσκευη.
Οσοι εδω μεσα ειναι επαγγελματιες και ΖΟΥΝ απο την επισκευη με καταλαβαινουν πληρως.
για τους αλλους που ειναι χομπιστες(και εχουν απο αλλου εσοδα) ισως φανει καπως.
Papas00zas (07-08-16)
Άλλο να ζητήσει ένα ποσό για τον έλεγχο,που δεν διαφωνώ, άλλο να ζητήσει λεφτά που χρεώνει για μία επισκευή (π.χ. ένα 100αρι για το reball) ενώ δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.
Το θέμα όμως παραμένει για το αν μας δουλεύει....