το έκανα.. δεν υπάρχει κάποιος φουσκωμένος πυκνωτής.. η κάποια ψυχρή κόλληση... τι άλλο μπορεί να είναι;
το έκανα.. δεν υπάρχει κάποιος φουσκωμένος πυκνωτής.. η κάποια ψυχρή κόλληση... τι άλλο μπορεί να είναι;
Αυτη ειναι η μεθοδος ελεγχου των πυκνωτων που χρησιμοποιουν οι πληροφορικαριοι , αν σπουδαζεις και θες να ασχοληθεις θελεις καπασιτομετρο (και αργοτερα Esr meter ) o φουσκωμενος πυκνωτης ειναι το τελικο σταδιο , μπορει ομως να εχει σημαντικη αποκλιση και εξωτερικα να ειναι καινουριος.
Βαλε μερικες φωτο καλης αναλυσης απο τις πλακετες για να μπορει να σε βοηθησει καποιος
με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω.. πρέπει να βρω καλή camera λόγο ότι το κινητό μου είναι μάπα.. αυτό με τους πυκνωτές το γνωρίζω απλά έλεγα μήπως ο πιθανός ένοχος είναι κάτι άλλο το οποίο μπορεί κάποιος να μου πει τι μετρήσεις μπορώ να κάνω με πολυμετρο.. πχ σε κάποιο τρανζίστορ.. δηλαδή από τα συμπτώματα που είπα το πιθανό είναι να έχει πρόβλημα κάποιος πυκνωτής;
Τι τροφοδοτικο εχει;παλμοτροφοδοτικο η μετασχηματιστη;
έχει μετασχηματιστη.. ξέχασα να αναφέρω οτι το γουφερ ζεσταίνονταν πάρα πολύ, έβαζες το χέρι πάνω και ζεματούσε, όπως λέει και στο datasheet το ολοκληρωμένο εχει προστασία απο θερμοκρασία , όταν φτάσει περίπου τους 150 βαθμούς, λέτε να παίζει κάτι τέτοιο; να φτάνει τους 150 και να σταματάει τα ηχεία για προστασία;
κλασικη περιπτωση βλαβης! dc στο σταδιο εξοδου. αν εχει ηλεκτρολυτικο σε σειρα μην ρωτησεις! αν δεν εχει αρχιζεις το ψαξιμο!
μου το εξηγείς λίγο καλύτερα φίλε μου.. που πιστεύεις ότι οφείλεται η βλάβη?