Τι πιέσεις παίζουν σε αναρροφηση κ κατάθλιψη ;το μέτρο των πιέσεων έχει να κάνει με την ισχύ του συμπιεστή;όσο μικρή κ να είναι η οπή στο κύκλωμα δεν θα χαθεί το μεγαλύτερο μέρος του φρέον σε λίγες μέρες
Τι πιέσεις παίζουν σε αναρροφηση κ κατάθλιψη ;το μέτρο των πιέσεων έχει να κάνει με την ισχύ του συμπιεστή;όσο μικρή κ να είναι η οπή στο κύκλωμα δεν θα χαθεί το μεγαλύτερο μέρος του φρέον σε λίγες μέρες
Με το R600a που δεν βλάπτει το όζον και χρησιμοποιείτε στα σύγχρονα ψυγεία πρέπει να πάμε κάτω από την ατμοσφαιρική πίεση στην αναρρόφηση για να πιάσουμε -20 Κελσίου στην κατάψυξη. Εκεί μπορεί να μπει αέρας από την ατμόσφαιρα. Το φρεον θα χαθεί, και στην αναρρόφηση να είναι η τρύπα, όταν σταματήσει ο συμπιεστής, οι πιέσεις είναι περίπου στάνταρ ανάλογα με το ψυκτικό μέσο και τις θερμοκρασίες που θέλουμε να πιάσουμε, η ποσότητα του ψυκτικού (φρεον) αλλάζει με το μέγεθος της εγκατάστασης
Και καθόλου να μη σταματήσει ο συμπιεστής θα έχουμε πρόβλημα από τον αέρα και την υγρασία που θα μπαίνει στο κύκλωμα.
vapour.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης104 : 11-07-16 στις 18:36
Κυριακίδης (11-07-16), ΣΚΛΗΚΟΣ (11-07-16), vasilimertzani (12-07-16)
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ψυγείο no frost της Bosh 15 ετίας. Η καταψύξη υπολειτουργεί ενω η συντήρηση φαίνεται οκ. Αφού το άφησα >24Η εκτός και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα έφερα τεχνικό και μου είπε οτι θέλει φρεον αλλά είπε επισης οτι αν έχει διαρροή και τη βρει εχει καλώς αλλιώς θα ξαναχαλάσει. Πιστεύετε οτι μπορεί να επιδιορθωθεί μόνιμα αν βρει την τρύπα ή δεν αξίζει να σκασω 40 Ε και να τα ρίξω σε καινούργιο ?
Άρα μιλάμε για ψυγείο με 2 μοτέρ?Η καταψύξη υπολειτουργεί ενω η συντήρηση φαίνεται οκ
Άρα είναι No frost? (γιατί αν είναι απλό στατικό δεν έχει καμιά σχέση η ερώτηση)Αφού το άφησα >24Η εκτός και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα
Αυτοί είναι τεχνικοί για χρυσό μετάλλιο . (αντίθετα με κάτι άλλους που βιάζονται να στο "γεμίσουν" και να φύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα)έφερα τεχνικό και μου είπε οτι θέλει φρεον αλλά είπε επισης οτι αν έχει διαρροή και τη βρει εχει καλώς αλλιώς θα ξαναχαλάσει
Τα ψυγεία που έχουν τα στοιχεία τους (σωληνάκια ) μέσα στις μονώσεις και στα τοιχώματα (και όντως είναι εκεί η διαρροή) κανονικά είναι για απόσυρση και δεν συμφέρει να ασχοληθεί κανείς .
τιποτα το συμπιεστη για κομπρεσερακιεχω και εγω ενα καντυ με το ιδιο προβλημα . δεν αξιζει μου ειπε ο ψυκτικος,
Α ασε που στον παλιατζη πηρα ΙΖΟΛΑ με 10 ολοκληρα ευρω !![]()