Οχι το αφηνεις Ισπανια τι σε πειραζει αν δειχνει τα καναλια.
Οχι το αφηνεις Ισπανια τι σε πειραζει αν δειχνει τα καναλια.
το δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια μετεφερει το καναλι οχι τον αριθμο καποιο μυστικο θα υπαρχει
παρατηρησα κατι αλλο πχ το μεγκα στην δικη μου τηλεοραση το πειανη σε αλλη συχνοτητα μηπως πρεπει να το αλλαξω και να το βαλω οπωσ το εχει η δικη μου για να αλλαξει ο αριθμος
Κάτι που δεν κατάλαβα καλά. Εγραψες: "Το προβλημα ειναι οτι εχει μπερδεμενα τα καναλια και τους αριθμους" και λίγο πιο κάτω: "δηλαδη μετακινητε το καναλι μαζι με τον αριθμο. πως γινετε να αλλαξω και τον αριθμο". Όταν λες μετακίνησε το κανάλι και τον αριθμό τι ακριβώς εννοείς; Ο αριθμός αυτός μήπως δεν είναι αύξων αριθμός αλλά κάτι άλλο; Γιατί αν είναι αύξων αριθμός πχ το MEGA στη θέση 11 ( αύξων αριθμός ) τότε πώς το μετακίνησε στη θέση 3 ( αύξων αριθμός ) και δείχνει ακόμη ...11; Μήπως λοιπόν ο αριθμός που δείχνει είναι π.χ. ο αριθμός καναλιού UHF ή κάτι άλλο; Αν είναι αύξων αριθμός και δεν αλλάζει με την μετακίνηση κάτι δεν πάει καλά με την τηλεόραση... Ή μπορεί να είναι αύξων αριθμός αλλά σε μια εσωτερική λίστα με αγαπημένα της τηλεόρασης. Οι οδηγίες χρήσης τι λένε για την ταξινόμηση καναλιών και τα αγαπημένα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FreeEnergy : 10-07-16 στις 04:35
Βρες μια ρυθμιση με ονομα lcn και καντο off
παντως για arielli να σου παρει και 50€ ο τεχνικος για να κανει ταξινομηση στα καναλια, ε τι να πω. τωρα παρε τηλεφωνο τον τεχνικο που πηρε το 50 αρικο και πες του οτι γινεται και οτι τζαμπα πηρε τα χρηματα.
δυστηχος η οδηγιες χρησης ειναι στα ξενα .το μεγκα που ειναι στη θεση 11 οταν κανω μετακινηση προχωρανε μαζι και ο αριθμος και το καναλι οταν τελειωσω την μετακινηση και πατησω απο το τηλεκοντρολ τον αριθμο 1 δεν βγαζει το μεγκα που το εχω βαλει πρωτο στη λιστα γιατι δεν αλλαζει ο αριθμος αν πατησω τον αριθμο 11 βγαινει το μεγκα. δηλαδη να με καταλαβεις εγω θελω οι αριθμοι που εχει το τηλεκοντρολ απο το 1 μεχρι το 9 να βαλω τα καναλια που θελω με σειρα δεν ξερω τη να κανω μηπως να φτιαξω αγαπημενη λιστα ευχαριστω
Σε ποιά γλώσσα είναι οι οδηγίες; Μπορεί κάποιος να τα διαβάσει; Αν όχι γίνεται να βγάλεις μερικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσεις εδώ; Τουλάχιστον όπου λέει για κανάλια;