Δεν θα πάρεις κάτι επειδή στο "συνιστά" κάποιος . Και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου ως προς την αντοχή του συγκεκριμένου ψυγείου που πρότεινα . (καθώς πρέπει να δοκιμαστεί με τα χρόνια).Πέτρο θα το 'παιρνα με κλειστά μάτια (επειδή το συνιστάς εσύ) αλλά έχει μικρή χωρητικότητα
Όμως από λειτουργικής άποψης / απόδοσης / ποσοστά θορύβου κτλ είμαι ευχαριστημένος . 3 πράγματα έχει , 1) μοτέρ 2) λαμπάκι φωτισμού 3) θερμοστάτη , και τίποτα άλλο .... άμα χαλάσει θα πω τον παππού μου να το φτιάξει επειδή βαριέμαι εγώ.
Σε σχέση με αυτό που πρότεινες στο #6 . Στην πραγματικότητα είναι λανθασμένη η σύγκριση σου (των λίτρων) διότι αυτό που προτείνεις έχει την κατάψυξη στο επάνω μέρος .αλλά έχει μικρή χωρητικότητα
Πρακτικός όμως στην τοποθέτηση όποιων αναλώσιμων , υπερτερεί ο καταψύκτης με ράφια , έπειτα σε άνω κατάψυξη όταν δεν έχεις ράφια είναι πρόβλημα η χωροθέτηση ταξινόμηση των αναλώσιμων (π.χ. κάτι που θέλεις να πάρεις και βρίσκεται στο τέρμα πίσω μέρος της πλάτης της κατάψυξης ).
Τα φαινόμενα των "λίτρων" απατούν σε σύγκριση με την άνω και κάτω κατάψυξη με ή χωρίς ράφια (ακόμη πιο πλασματικό είναι το νούμερο στα "λίτρα " όταν έχουμε τα No Frost ... καθώς εκεί σου προτείνει ο κατασκευαστής ..."μην βάζετε και ακουμπάτε τα τρόφιμα στους αεραγωγούς και μην εμποδίζετε την κυκλοφορία αέρα " . έχει τεράστια διαφορά .
Ένας άλλος λόγος του ψυγείου που προτείνεις στο #6 . Είναι ότι πρακτικός είναι βολικότερο να έχεις την κατάψυξη στο κάτω μέρος και την συντήρηση να την έχεις στο ύψος σου για να μην σκύβεις , καθώς η συντήρηση είναι πιο απαραίτητη καθημερινά.
Για τον ίδιο λόγο απορρίπτω το Siemens του #3 (και λόγω κόστους )
καθώς και του blomberg που αποκρύβει την ετήσια κατανάλωση