Σάκη Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εξέτασα την περίπτωση που μου αναφέρεις αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο σημείο αυτό ,άλλωστε αν υπήρχε θα έκανε θόρυβο και στο πλύσιμο όχι μόνο στο στύψιμο στην γρήγορη περιστροφή του κάδου.
Σάκη Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εξέτασα την περίπτωση που μου αναφέρεις αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο σημείο αυτό ,άλλωστε αν υπήρχε θα έκανε θόρυβο και στο πλύσιμο όχι μόνο στο στύψιμο στην γρήγορη περιστροφή του κάδου.
Οταν γυρνας το τυμπανο με το χερι ακουγεται?Πως θα περιεγραφες τον ηχο,με τι μιαζει να ακουγετα?Κατα το γυρισμα με το χερι αισθανεσαι οτι καπου βρισκει το τυμπανο?ι
Σάκη καλή μέρα ζητώ και απο σένα μιά συγνώμη που δεν σου απάντησα μέχρι τώρα αλλά ήμουν εκτός και επέστρεψα σήμερα.
Λοιπόν όταν γυρνάω το τύμπανο με το χέρι δεν ακούγεται ο θόρυβος ,ούτε υπάρχει κάποιο ζόρισμα στην περιστροφή του , ο θόρυβος παράγεται κατά την περιστροφή του στο στύψιμο μόνο όχι κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Σε ευχαριστώ και σένα για την απάντηση σου.
Αν πιστεύεις ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από τα ρουλεμάν, ξεκίνα να ελέγχεις όλες τις βίδες για χαλαρές συσφίξεις. Ιδίως εκεί στην τροχαλία πολύ καλό σφίξιμο!