Όταν καμία φορά ενώ πλένει ανοίγω την πόρτα αυτό ενεργοποιεί την αντλια εξαγωγής νερού κ πετάει τα νερά ενώ έχω ανοιχτή την πόρτα . Αυτό γίνεται η στο πρώτο η στο τελευταίο ξέβγαλμα που είναι ζεςτα.Γιατί το κάνει αυτό ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_ster : 08-05-16 στις 12:45
Πιθανόν όπως έχουν έναν φλοτεροδιακόπτη για την περίπτωση που έχεις διαρροή νερού στο πάτωμα της συσκευής και που κάνει πάλι την ίδια ενέργεια στο να πετάει τα νερά για ασφάλεια , έτσι και στην περίπτωση που θα ανοίξεις την πόρτα ενεργοποιείται μάλλον ο ίδιος διακόπτης για την ίδια δουλειά.
Το πλυντηριο αυτο περνει νερο με χρονο και οχι με ελεγχο μεσω πιεζοστατη.Τον πιεζοστατη τον εχει μονο για την περιπτωση υπερχηλισης.Βαλτο να παρει νερο και αφου σταματησει να περνει βγαλτο απο την μπριζα και ανοιξε την πορτα.Η σταθμη του νερου πρεπει να ειναι λιγο κατω απο τις 2 βιδες που εχει απεναντη στην πλατη,για την ακριβεια πρεπει να ειναι ακριβως στη ραφη.Αν περνει παραπανω απλος χαμηλωσε την πιεση απο την βρυση.Λογικα το πλυντηριο σου περνει νερο λιγο πανω απο το οριο του,γιαυτο εχεις αυτο το προβλημα
οχι το συγκεκριμένο πλυντήριο δεν παίρνει νερό με χρόνο, με χρόνο παίρνει το πιο παλιό Morris σαν αυτό που σας έστειλα φωτογραφία. Εγώ μιλάω για το Morris pls601 της αδερφής μου το οποίο δε παίρνει νερό με χρόνο αλλα έχει πιεσοστατη. Κάτι πρέπει να παίζει με την υπερθέρμανση γιατι όταν είναι πολύ ζεστό το νερό το κάνει αυτό δηλαδή στα ενδιάμεσα κρύα ξέβγαλμα τα δεν το κάνει . Εσείς κάτι παραπάνω θα ξέρετε σαν τεχνικοί...
Να συμπληρώσω και εγώ , κανονικά θα έπρεπε να σου βγάζει νερά αφού ανοίξεις και μόλις κλείσεις την πόρτα , και αυτό εξηγείται στο γεγονός η υψηλότερη στάθμη νερού που γράφει ο Σάκης , και σε συνδυασμό που μπαίνει ο κρύος αέρας στο χώρο πλύσης και με το που κλείνεις την πόρτα διαστέλλεται ο αέρας και με τη στιγμιαία αύξηση πίεσης στο χώρο , ενεργοποιείται ο πιεσοστάτης ασφαλείας και αδειάζει
Για αυτό το λόγο το κάνει πιο εύκολα όταν το νερό είναι ζεστό
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Άρα αφού έχει πιεσοστατη και ελέγχεται η στάθμη του νερού γιατι μου το κάνει αυτό ;