tipos έχεις απόλυτο δίκιο ! ΔΕΝ είναι εντελώς ίδια , έχασα το απόγευμά μου τζάμπα χθες !
Πέτρο, το μοτέρ δεν έσπασε αλλά κάηκε . Ο ρότορας έχει πολλές μουτζούρες και γενικά όλο το μοτέρ μέσα έχει καπνίλα.
Επίσης όταν του δίνω τάση (χαμηλή) κάνει ένα κλικ και δεν ξεκινά ενώ το άλλο που έχω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γυρίζει (λίγο και αργά βέβαια).
Επίσης το προβληματικό μοτέρ μόλις μπει πάνω στο πλυντήριο ρίχνει και ασφάλεια ....
Οι μουντζούρες είναι σκόνη από τα καρβουνάκια και όχι κάψιμο του μοτέρ... Το μοτέρ καίγεται από υπερθέρμανση και όχι αν το χτυπήσεις...
Μάλλον το μοτέρ θα θέλει καθάρισμα από τη καρβουνόσκονη. Ίσως γι αυτό να ρίχνει και ασφάλεια.(κάτι σαν επιφανειακό βραχυκύκλωμα) Δοκιμασες να μετρήσεις αντίσταση στα άκρα του; Η περιέλιξη είναι καφε ή εχει λιώσει το βερνίκι και έχει μαυρίσει; Αν ισχύει το δεύτερο τότε έχεις μοτερ ετοιμοθάνατο ή καμμένο.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Eδω ποσταρες το ενα μοτερ.Ποσταρε και το αλλο να δουμε μηπως ταιριαζει να βαλεις το πισω κοματι κομπλε με τα καρβουνακια απο το παλιο στο καινουργιο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 06-04-16 στις 21:44
Ποιο μοτέρ πόσταρε τώρα? το εκλαμβάνω για το 1ο αρχικό μοτέρ . Δείχνει κουκλίτσα αν και έχει πολύ "μεικ απ" επάνω του . Η περιέλιξη του στάτη φαίνεται εντάξει . στο ιστορικό του και από ίχνη περίεργης φθοράς στις ψύκτρες του καρβουνοσυλλέκτη δείχνει ότι κάποτε είχαν τερματίσει ανεύθυνα τα καρβουνάκια του (κακός ιδιοκτήτης και θέλει μαστίγιο) . Ο ρότορας εντάξει δείχνει μαυρισμένος αλλά δεν είναι και κάτι απόλυτα εμφανές .
Η 3η φωτογραφία και στο δεξιό καπάκι μου φαίνεται ότι οι κουμπωτές επαφές D3 - D2 έχουν σπάσει? (μάλλον όχι?)
Ο ρότορας στην περιέλιξη γενικώς δείχνει εντάξει εκτός ένα - δυο συρματάκια που φαίνονται να έλιωσαν στο βερνίκι τους και ίσως να πήγαινες μόνο τον ρότορα στους προφέσορες για μια γνώμη και κόστος επισκευής
11.JPG
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 06-04-16 στις 21:31
.Υπαρχει και η περιπτωση το νεο μοτερ να ταιριαζει αλλα να μην δουλευει καλα λογο βλαβης πλακετας[πχ triac] η οποια προηλθε απο το μπαμ που πιθανος εγηνε απο το παλιο μοτερ