Ίσως υπάρχει λόγος που ο κατασκευαστής κατέληξε να το κάνει "νορμάλ" στην απόδοση. ίσως γιατί δεν θα άντεχαν τα καλώδια που επίσης είναι χωμένα εκεί μέσα . και βάζοντας μεγαλύτερο θερμικό να παρουσιαστούν προβλήματα στα καλώδια . Αν είχα τέτοιες "περιπέτειες" και ήθελα να ασχοληθώ θα έβαζα έναν θερμοστάτη με συρμάτινο αισθητήρα και ρυθμιζόμενο στην θερμοκρασία , και θα είχα μεταφέρει αυτά τα καλώδια μακριά από την εστία για καλύτερη ασφάλεια . με γειωμένο όμως τον θερμοστάτη κτλ π.χ. ?
https://www.google.gr/search?q=%CE%B...HV22B_QQsAQIGQ
Και πάλι όμως δεν είναι τόσο απλό , γιατί οι παραπάνω θερμοστάτες έχουν από 50 μέχρι 250 βαθμούς όρια . και στο σημείο που θα μπει ο συρμάτινος αισθητήρας θα πρέπει να γίνουν κάποια τεστ για να βρεθούν τα σωστά όρια μάξιμουμ που θα επιτρέπεται εσύ να το δουλεύεις .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 02-04-16 στις 22:54
Ναι και γω αυτό σκέφτηκα, μάλλον έχουν βάλει μούφα υλικά και φοβήθηκαν τη θερμακρασία..Το νορμάλ γι'αυτούς δεν είναι καθόλου νορμάλ..δε γίνεται να μη μπορείς να μαγειρέψεις σαν άνθρωπος και να κάνει 10 ώρες..
Λέω να μη μπω σε περιπέτειες, το συναρμολόγησα πάλι το φουρνάκι και βλέπω με καλό μάτι αυτό http://www.kappoutel.gr/product_info...ducts_id=19776 ή αυτό http://plus3.gr/first-fa-5082-2-mono-2000w-first
Τι λέτε, αξίζει τέτοια κίνηση;