Τα 230V δεν είναι μια σταθερή συνεχής τάση αλλά η ενεργός τιμή μιας ημιτονοειδούς εναλλασσόμενης τάσης η οποία στην πραγματικότητα παίρνει οποιαδήποτε τιμή μεταξύ 0 και 325V.
Τα 230V δεν είναι μια σταθερή συνεχής τάση αλλά η ενεργός τιμή μιας ημιτονοειδούς εναλλασσόμενης τάσης η οποία στην πραγματικότητα παίρνει οποιαδήποτε τιμή μεταξύ 0 και 325V.
ΣΚΛΗΚΟΣ (26-02-16)
Φίλιππε με απλά λόγια ; στο μυαλό μου ημιτονοειδής ταση , γραφική παράσταση άξονας χ' ο χρόνος t και άξονας ψ' η τάση , ημιτονοειδή καμπύλη με πικ 230v κ -230v
Λάθος, τα peaks είναι +/- 230V επί ρίζα 2 ήτοι +/- 325V
Εντάξει , εσύ ξέρεις πολλά ! Να ρωτήσω κάτι προσωπικό κ αν θες μου απαντάς , επειδή βλέπω τα πόστς σου και πάντα ακριβολογείς , είσαι μήπως καθηγητης σε καποιο ίδρυμα(σχολείο); ευχαριστώ
Κακώς θα μπορούσες να προσφέρεις κ στην εκπαίδευση, συνδυασμός εφαρμογής αλλά κ κατάρτισης . Βέβαια ισχύουν αυτο κ για άλλα μέλη στο φόρουμ . Έγω πάντως έχω αποκομισει πάρα πολλά από εσας . Εντάξει φτάνουν οι κολακείες κάλό απόγευμα.
Το παρακάτω θέμα έχει κάποια σχέση για εμπλουτισμό?
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=43846
ΣΚΛΗΚΟΣ (26-02-16)
Γεια σας
μολις προχθες ειχα ενα θεμα με αυτο το διακοπτη ακριβος.
το προβλημα ηταν οτι δεν ενεργοποιουταν παντα το ρελε ωστε να αναψει η εστια ή μετα απο χρηση εσβηνε.
δυστυχος δεν προσεξα τις κολλησεις, δεν πηγε καν το μυαλο μου εκει οποτε πηγαμε σε νεο ανταλλακτικο αξιας ~ 120€.
Δεν φταίνε πάντα οι κολλήσεις αλλά είναι πολύ πιθανό ότι επισκευάζεται.