Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη madmakk
    Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Κορινθια

Προεπιλογή Πρόβλημα σε υδρομετρητή

Καλησπέρα
    Μάλλον υπάρχει βλάβη στον υδρομετρητή μου (δείχνει πολύ μικρή κατανάλωση συγκριτικά με προηγούμενες μετρήσεις) και όπως μου είπε ο υπάλληλος του Δήμου που κάνει τις μετρήσεις θα πρέπει να τον αλλάξω εάν και στην επόμενη μέτρηση υπάρχει τόσο μικρή κατανάλωση .Μου είπε επίσης να μην πάρω κανενα φθηνό γιατι με την ποιότητα του νερού που έχουμε θα χαλάσει πολύ γρήγορα .
    Με ένα γνωστό που το συζήτησα μου είπε οτι συνήθως στην περιοχή μαγκώνουν τα γραναζάκια μέσα στο μετρητή απο πετραδάκια που υπάρχουν στο δίκτυο και ή κάποια στιγμή με τη ροή του νερού ξεφρακάρουν ή - το πιό συνηθισμένο - παραμένουν εκεί και δεν μετράει ο μετρητής . Μου είπε επίσης οτι ένας φίλος του με το ίδιο πρόβλημα (ο φίλος του φίλου ) τον επισκεύασε , τον πήγε σε κάποιο φίλο τον άνοιξε και τον καθάρισε και όλα ok .
    Αξίζει λέτε να το επιχειρίσω ή να αγοράσω καινούριο ; Δεν θέλω να έχω τέτοια εκκρεμότητα με το Δήμο ...
    Ευχαριστώ

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Εγώ πάλι θα έλεγα στο δήμο ή να φιλτράρει το νερό που στέλνει, ή να αναλάβει το κόστος αντικατάστασης του μετρητή. Αυτό το θράσος μόνο στην Ελλάδα...

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

εδω http://www.skroutz.gr/c/1889/ydrayli...81%CE%BF%CF%85
    να επισκευασεις υπαρχει περιπτωση αν οντως ειναι καμια πετρουλα οπως λες.Αν φωναξεις τεχνικο ποιο οικονομικα θα σου ερθει να τον αντικαταστησεις.

Αν και δεν πιστευω οτι ανηκει στην δικαιοδοσια του πελατη αυτο,πρεπει να ερθει ο δημος με πιστοποιημενο ρολοι να στο αλλαξει.

Το avatar του χρήστη madmakk
    Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Κορινθια

Προεπιλογή

Εδώ είναι πιό "χαλαρά" τα πράγματα . Μου είπαν οτι άν το αλλάξω απλά να τους πω τον καινούριο αριθμό του ρολογιού ... Όσο για φιλτράρισμα του νερού , ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα . Το μισό δίκτυο είναι πολύ παλιό (αμίαντος) και απο τις γεωτρήσεις βγαίνουν όχι πετραδάκια αλλά μπάζα !
    Πάντως είδα χθές οτι ο μετρητής γύρισε λίγο . Θα το παρακολουθήσω και θα δώ ...
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις .

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Undisclosed

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από madmakk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ είναι πιό "χαλαρά" τα πράγματα . Μου είπαν οτι άν το αλλάξω απλά να τους πω τον καινούριο αριθμό του ρολογιού ... Όσο για φιλτράρισμα του νερού , ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα . Το μισό δίκτυο είναι πολύ παλιό (αμίαντος) και απο τις γεωτρήσεις βγαίνουν όχι πετραδάκια αλλά μπάζα !
    Πάντως είδα χθές οτι ο μετρητής γύρισε λίγο . Θα το παρακολουθήσω και θα δώ ...
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις .
    Ουτε που θα εμπαινα στον κόπο να τον αλλάξω, ας αποδείξουν οτι δεν καταναλωνω πια τόσο, αλλιως ας τον αλλάξουν εκείνοι.
    Όσο για τον αμίαντο....ούτε που θα πλησιαζα κοντά στο νερό αυτό, όχι να το πιω/μαγειρεψω/πλυθω κτλ.
    Ξέρεις τις ζημιες που κανει ο αμίαντος; μεσοθηλίωμα σου λέει κάτι;

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Alxnks για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

vasilimertzani (11-02-16)

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

ωραια αμα σου ειπε οτι αναλαμβανει καπιος υπευθυνα την επισκευη θα λυσει το μετρητη θα μγαλε τα μπαζα και ολα καλα... Α και μην ξεχασεις να του πεις να σπασει λιγο τιν φτερωτη σταυρωτα...παντα σταυροτα....(ακου εκει αμιαντος να μας πληρωναν επρεπε οχι να τους πληρωναμε)

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παλιο δικτυο αμιαντος;
    Μηπως εννοεις γαλβανιζε σιδηροσωληνα;αμιαντο δεν χρησιμοποιουσαν ποτε σαν παροχη,μονο αποχευτευση .

Προεπιλογή

κι εγώ έχω ακούσει οτι το παλαιό δίκτυο είναι από αμύαντο αλλά όσους παλαιούς σωλήνες έχω δει να αντικαθιστούν ήταν από μαντέμι.

απ όσο ξέρω ο υδρομετρητής είναι περιουσία της εταιρείας ύδρευσης και πρέπει εκείνοι να τον αντικαταστήσουν αν και λογικά τον χρεώνουν στον καταναλωτή....

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chip για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ezizu (14-02-16)

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στην επαρχία σίγουρα υπήρχαν παλαιότερα (ίσως κάπου υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αν όχι σε ολόκληρο το δίκτυο, σε καποιο τμήμα του ) σωλήνες αμιάντου.
    Όσο για τον μετρητή, συμφωνώ με τον chip.
    Από όσα γνωρίζω, υπεύθυνη για τον υδρομετρητή είναι η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου/ κοινότητας .

Το avatar του χρήστη fotis 65
    Μέλος
    Όνομα
    Φωτης
    Περιοχή
    μυτιληνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην επαρχία σίγουρα υπήρχαν παλαιότερα (ίσως κάπου υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αν όχι σε ολόκληρο το δίκτυο, σε καποιο τμήμα του ) σωλήνες αμιάντου.
    Όσο για τον μετρητή, συμφωνώ με τον chip.
    Από όσα γνωρίζω, υπεύθυνη για τον υδρομετρητή είναι η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου/ κοινότητας .
    έτσι ακριβώς , επισκευή η αντικατασταση κάνει μόνο η υπηρεσία ύδρευσης. Αν θέλεις όμως στα κρυφά για να γλυτώσεις το 30αρι κλείσε την βάνα άνοιξε το υδρομετρο από την κάτω μεριά που έχει ένα φίλτρο και καθάρισε το. ξαναμονταρεις και όλα οκ 10 λεπτά θα σου παρει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας