Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    teoepi2
    Περιοχή
    Αθήναι

Προεπιλογή

δυστυχώς φάγαμε τόσα post επειδή μου είπατε και έτσι είναι, ότι ο γενικός δεν 'πέφτει' και επίσης για να βρούμε ότι υπάρχει ασφάλεια γενικού, και ότι εκείνη είναι που πέφτει
    με τόσο κείμενο μόνο για αυτά, δεν μπορώ να περιμένω από οποιονδήποτε να έχει διαβάσει όσα γράφτηκαν και για αυτό θα επαναλάβω κάποια πράγματα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τότε γιατί το κουράζουμε; Κακώς επενέβης σε συσκευή σε εγγύηση. Εφόσον είναι στην εγγύηση, να απαιτηθεί επισκευή ή αντικατάσταση.
    ευχαριστώ για την απάντηση

πρώτον δεν επενέβη κανείς, ο τεχνικός της εταιρείας ήρθε
    επαναλαμβάνω, δεν διαπιστώθηκε το πρόβλημα γιατί ο φούρνος δεν είχε προλάβει να λειτουργήσει για ώρα, να πάρει θερμοκρασία κτλ
    όλα αυτά τα καταλάβαμε αργότερα και τώρα αναμένεται δεύτερη επίσκεψη του τεχνικού
    όμως
    δεύτερον μας ζήτησε να φέρουμε ηλεκτρολόγο να ελέγξει την ηλεκτρική εγκατάσταση
    ήρθε λοιπόν και ηλεκτρολόγος, έλεγξε την ηλεκτρική εγκατάσταση, μας είπε ότι φταίει ο φούρνος
    αλλά πιο συγκεκριμένα μας είπε ότι αυτά που μετράει και ο τρόπος που συμπεριφέρεται η συσκευή εν ώρα λειτουργίας και μετά τη λειτουργία που ρίχνει τις ασφάλειες, δείχνουν περισσότερο κακό σχεδιασμό παρά ελάττωμα, η συσκευή δηλαδή δεν αντέχει
    τι να την κάνεις την αντικατάσταση σου λέει; αφού είναι θέμα σχεδιασμού
    αυτά δεν τα αναφέρω εξαρχής και για να μη σας κουράσω αλλά κυρίως γιατί δεν σας ρωτάω για να επέμβω και να το επιδιορθώσω εγώ αλλά για να ξέρω πως θα χειριστώ το θέμα
    γιατί άλλο ελάττωμα και άλλο κακός σχεδιασμός, αυτά τα δύο απέχουν πολύ μεταξύ τους
    για αυτό έθεσα εξαρχής συγκεκριμένα ερωτήματα που θα μου δώσουν μέσα από την εμπειρία άλλων, να καταλάβω προς τα πού γέρνουν οι πιθανότητες, ελάττωμα ή κακός σχεδιασμός;
    αυτό προσπαθώ να καταλάβω, υπάρχει πιθανότητα ένας φούρνος εν έτει 2015 να είναι κακοσχεδιασμένος από τη μάνα του; για να το βρω αυτό πρέπει να έχω μια ιδέα για το τι άλλο μπορεί να ευθύνεται

θα μου πείτε ευλόγως γιατί ρωτάω στο howtofixit.gr
    γιατί εδώ με στείλανε από το hlektronika.gr, εκεί είχα ρωτήσει αρχικά γιατί πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλο forum για να βγει συμπέρασμα μέσα από την εμπειρία μελών, για το αν μπορεί κάτι να είναι ελαττωματικό ή κακοσχεδιασμένο
    ευχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teoepi2 : 14-01-16 στις 10:17

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teoepi2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να καταλάβω προς τα πού γέρνουν οι πιθανότητες, ελάττωμα ή κακός σχεδιασμός;
    αυτό προσπαθώ να καταλάβω, υπάρχει πιθανότητα ένας φούρνος εν έτει 2015 να είναι κακοσχεδιασμένος από τη μάνα του;
    Και γιατί να μην υπάρχει αυτή η πιθανότητα; Φυσικά και υπάρχει.
    Και το 3015 θα υπάρχει αυτή η πιθανότητα.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος φούρνος είναι κακοσχεδιασμένος.
    You only live twice.

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Εντοιχιζόμενος φούρνος & εστία HEN330540/01 TYPE HTHE33
    από sonak στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-15, 13:27
  2. [Indesit] Πλυντηριο Idndesit 14 ετών ρίχνει το γενικό
    από Άσχετη στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-15, 20:20
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-14, 13:41