δε θελω να μπλεξω τοσο πολυ γιατι πρεπει να τις βγαλω !! αλλα και τις 2? για καποιο λογο καιγεται ο ανεμιστηρας !! θα με σκασει
δε θελω να μπλεξω τοσο πολυ γιατι πρεπει να τις βγαλω !! αλλα και τις 2? για καποιο λογο καιγεται ο ανεμιστηρας !! θα με σκασει
Η πλάκα είναι ότι τέτοιο ανεμιστήρα έχω βάλει ακριβώς πάνω από το κρεββάτι για να με ψιλοδροσίζει ολόκληρο καλοκαίρι επί 24 ωρης βάσης επί 3 χρόνια και δεν κάηκε ποτέ , τόσο σκυλιά είναι , γιαυτό σε ρώτησα στο #3 πως επιβεβαίωσες ότι κάηκε ? το είδες οπτικά ? το μέτρησες? το δοκίμασες ?
την πρωτη φορα ειχε καει φαινοταν ανοιξε η περιελιξη!! αυτον που αλλαξα και ξανακαηκε τον εβγαλα και τον δοκιμασα σε πριζα !! τιποτα ντιπ !! και τωρα παλι δεν πηγα αλλα σιγουρα δε δουλευει γιατι δεν εχει θρεμοκρασια η συντηρηση!! τι να πω !! αν αρχιζω και ξηλωνω πλακετες και αισθητηρες πρεπει να τους παω για ελεγχο στο μαστορα !! μακαρυ να ηξερα να φτιαχνω και πλακετες!!
ειναι μεγαλη τεχνη τελικα
Μάλιστα ! δεν μπόρεσες να δεις τουλάχιστον που κατευθύνονται αυτά τα καλώδια?φαινοταν ανοιξε η περιελιξη!!
Μόνο εγώ δεν θα ήθελα ποτέ να φτιάχνω πλακέτες .... απλά ποτέ δεν ήμουν τόσο ανόητος να αγοράσω συσκευή με πλακέτα !! και κυρίως No Frostμακαρυ να ηξερα να φτιαχνω και πλακετες!! ειναι μεγαλη τεχνη τελικα
μαλλον θα στειλω αλλον να παει δυστυχως !! που μπορει να εχει και τα ανταλλακτικα να κανει και δοκιμες!! γιατι απ οτι καταλαβαινεις δεν πληρωνονται ολα αυτα!!
Καταλαβαίνω και αυτό είναι άλλο θέμα , και αν ο άλλος αλλάξει και αυτός ανεμιστήρα μη έχοντας γνώση ότι αναμένεται να ξανακαεί ...?
Δεν ξέρω τι να πω και τι να υποθέσω , λέω τώρα ότι πιθανόν εκεί κοντά που βρίσκεται αυτός ο ανεμιστήρας παρατήρησα από τα διάφορα ανταλλακτικά ότι έχει και μια αντίσταση σιλικόνης για να βοηθήσει προφανώς να μην φράξει / παγώσει ο αεραγωγός , και υποθέτω να μην λειτουργεί εκείνη η αντίσταση σιλικόνης να φράζει αρχικά (πτώση απόδοσης ψύξης ) να μαγκώνει στην συνέχεια τον ανεμιστήρα (ενώ είναι σε λειτουργία ) και να καίγεται από αυτόν τον λόγο. Αυτά βέβαια υποθετικά.