Ελπίζω τώρα να φαίνονται οι φωτογραφίες! πρώτη φορά γράφω και δέν γνωρίζω τα κόλπα. Σόρι!!!!!
Ελπίζω τώρα να φαίνονται οι φωτογραφίες! πρώτη φορά γράφω και δέν γνωρίζω τα κόλπα. Σόρι!!!!!
Panoss σε ευχαριστώ αλλά το τύμπανο στα video είναι με βίδες (έτσι θα έπρεπε να τα κάνουν κανονικά, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα) . Το δικό μου άν προσέξεις στις φωτογραφίες ,είναι ή κουμπωτό ή κολλημένο και αυτό είναι το πρόβλημα μου.
Ρε παιδιά καμιά ηδέα έστω κάτι!!!! κανένας τίποτα?
Έστω και το άνοιξες ,η φωλιά των ρουλεμάν ξεχαρβάλωσε και αυτή . Είναι αδύνατον να το δεις πλυντήριο ότι και να κάνεις .
Τότε για ποιο λόγο κάποιες εταιρείες τα κάνουν βιδωτά ή με ιδικά κουμπώματα που ανοίγουν και κλείνουν? Τόσο εύκολα ξεχαρβαλώνει? Συμφωνώ οτι δέν θα γίνει καινούριο αλλά πιστεύω οτι τι δουλειά του θα την κάνει. πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι στο άνοιξε κλείσε παρά στη φωλιά του ρουλεμάν.
φωλιά ρουλεμάν.JPGΣυμφωνώ οτι δέν θα γίνει καινούριο αλλά πιστεύω οτι τι δουλειά του θα την κάνει.
Η κίτρινη γραμμή είναι το ρουλεμάν .
Η Γαλάζια γραμμή είναι η φωλιά που κάθονται τα ρουλεμάν και η πορτοκαλί γραμμή είναι ένα με το πλαστικό του κάδου . Έπρεπε η γαλάζια γραμμή με την πορτοκαλί γραμμή να είναι φιξ και "βράχος " αυτό δεν ξέρω πως ακριβώς το καταφέρνει ο κατασκευαστής , ίσως τα βάζει την ώρα που είναι "πυρακτωμένα " και ενώνονται και γίνονται βράχος . Είναι σημαντικό αυτό. Αν η γαλάζια γραμμή με την πορτοκαλί έχουν μπόσικα ή δεν είναι σταθερά και ένα ενιαίο κομμάτι , τότε θα χρειαστείς το πίσω τουλάχιστον καπάκι με την φωλιά . Επίσης δεν το γνωρίζω πως κολλάνε αυτόν τον κάδο , ίσως από τις κόλλες που βάζουν ή με την διαδικασία όπως στα θερμοπίστολα αλλά σε μεγάλη κλίμακα.