Πέτρο, Κώστας εδώ! Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ (και εσένα) και σε ευχαριστώ για την απάντηση και σε όσα έχεις βοηθήσει εν αγνοία σου. Ναι, το γνωρίζω για τους 3 ανεμιστηρες, είναι όλοι καλά! Έβαλα ένα καλαμάκι (πουρφάν στα Λαρισσαίικα) στην υποδοχή που έχει πίσω από τα καλαθάκια με τα φρούτα. Ενιωσα μία αντίσταση μικρή (εκεί είναι το κλαπέτο?) και το ψυγείο δούλεψε κανονικά (8β συντήρηση -18 κατάψυξη) έως ότου στο 12ωρο μπήκε μπροστά η αυτόματη (καταραμένη) απόψυξη. Τώρα, μία ώρα μετά έχω 12β. συντήρηση και -1 κατάψυξη! Είναι φυσιολογικό (συμβαίνει με την αυτ. απόψυξη) ή έχω άλλο πρόβλημα? Τα φώτα σου γιατρέ μου (ελπίζω να βοήθησα).

) στην υποδοχή που έχει πίσω από τα καλαθάκια με τα φρούτα. Ενιωσα μία αντίσταση μικρή (εκεί είναι το κλαπέτο?) και το ψυγείο δούλεψε κανονικά (8β συντήρηση -18 κατάψυξη) έως ότου στο 12ωρο μπήκε μπροστά η αυτόματη (καταραμένη) απόψυξη. Τώρα, μία ώρα μετά έχω 12β. συντήρηση και -1 κατάψυξη! Είναι φυσιολογικό (συμβαίνει με την αυτ. απόψυξη) ή έχω άλλο πρόβλημα? Τα φώτα σου γιατρέ μου (ελπίζω να βοήθησα).
Απάντηση με παράθεση