τελοσπαντων ρε φιλαρακια ευχαριστω εκ των προτερων που αφιερωσατε τον χρονο σας και ασχοληθηκατε με το θεμα μου,θα δω τι θα κανω στην πορεια.Το πιο πιθανο ειναι να το παω καπου φθηνοτερα(αν βρω)αλλιως μπορει να παρω καινουργιο και φυσικα slim
τελοσπαντων ρε φιλαρακια ευχαριστω εκ των προτερων που αφιερωσατε τον χρονο σας και ασχοληθηκατε με το θεμα μου,θα δω τι θα κανω στην πορεια.Το πιο πιθανο ειναι να το παω καπου φθηνοτερα(αν βρω)αλλιως μπορει να παρω καινουργιο και φυσικα slim
Η λέξη (φθηνότερα) αν δεν συνοδεύεται με τη λέξη (αλλά σίγουρα να κάνει σωστή δουλειά) τότε σημαίνει ότι πας φιρί - φιρί να πετάξεις το μηχάνημα στα σκουπίδια.Τώρα αν δεν έχεις τα λεφτά που χρειάζονται γι αυτήν την δουλειά μπορείς να τα μαζέψεις σιγά σιγά όπως κάνουν οι περισσότεροι. Χωρίς παρεξήγηση αν σου πω έλα να σου το φτιάξω εγώ τσάμπα και μετά σου πω αααααααα κρίμα δεν τα κατάφερα και σου το κάνω μη επισκευάσιμο έχεις κάποιο όφελος από αυτήν την συμπεριφορά???....ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Γι αυτό να εύχεσαι όποιος ασχοληθεί να έχει πείρα πάνω σε αυτόν τον τομέα Reflaw και Rebbaling. Καλή επιτυχία.