Πάντως μην ψαρώνετε με την Bosch. Εχει κέντρο εξυπηρέτησης η Bosch και είναι στο Κορωπί και μάλιστα έχει φουλ ανταλλακτικά. Το θέμα είναι ότι μου ζήταγε 13 ευρώ για ένα ρουλεμανάκι σφαιρικό για το δραπανάκι μου και ήθελε και 6 ευρώ μεταφορικά για να μου το παραδώσει και όλα αυτά +φπα δηλ περίπου 23 ευρώ όλα μαζί και πήγα σε ένα κατάστημα με ρουλεμάν έδωσα 2 ευρώ και είμαι κομπλέ.Για σκεφτείτε το λίγο. Εγώ θα έβαζα έναν καινούριο πυκνωτή αγορασμένο από τα ηλεκτρονικά .Ολοι πάνε για 100% κέρδος μην το ξεχνάτε αυτό.
Edit:Παιδιά μπήκα στη σελίδα της Bosch στο Κορωπί και τον πυκνωτή τον πουλάει 3,48 ευρώ. Για δες φίλε μου http://www.powertools-aftersalesserv...lzMWNONWVlZ0k9
1 607 328 040 ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 1 1 3,48 € 19
2ο Edit: sorry Απ ότι βλέπω στη φωτογραφία είναι τριπλός πυκνωτής. Κάτι τέτοιο δεν πωλείται στα ηλεκτρονικά καταστήματα οπότε μην το ψάξεις καθόλου γιατί δεν θα το βρεις.Μπορείς να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία στο λινκ που σου έδωσα και να σου το στείλουν σπίτι σου με courier λόγω που δεν μένεις Αθήνα να πας να το πάρεις μόνος σου.