Εννοούσα για ξεμπλοκάρισμα πόρτας όπως αναφέρει και στο #7 . Δεν σημαίνει απαραίτητα να την ανοίξει κιόλας. Μπας και παίζει κανένα αντιπαρασιτικός πυκνωτής στην είσοδο ρεύματος?
Εννοούσα για ξεμπλοκάρισμα πόρτας όπως αναφέρει και στο #7 . Δεν σημαίνει απαραίτητα να την ανοίξει κιόλας. Μπας και παίζει κανένα αντιπαρασιτικός πυκνωτής στην είσοδο ρεύματος?
Οκ κατάλαβα για την πόρτα. Για τον αντιπαρασιτικό πυκνωτή δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό ούτε και γνωρίζω ποιός είναι ή πώς έχω πρόσβαση σε αυτόν για να τον ελέγξω. Είχα διαβάσει και σε άλλα topic σχετικά με αυτό το ανταλλακτικό αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να τον ελέγξω. Υπάρχει φωτό να δω; Πώς φτάνω σε αυτό;
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...FQwNLAodaQkPnw
Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι ο αντιπαρασιτικός (με την δικαιολογία ότι αν είχε πρόβλημα θα γινόταν και όταν λειτουργούσε αλλά λέω τώρα μπας και ....) , και δεν ελέγχεται εύκολα , μπορείς μόνο να τον βγάλεις εκτός για λίγο.
Δεν έχω ανοίξει πολλά πλυντήρια πιάτων, αλλά δεν έτυχε σε κανένα να δω κλειδαριά, όπως στα ρούχων.
Δεν έχει λόγο ύπαρξης καθότι δεν θα πιάσει κανένα χέρι ή κεφάλι κατά την λειτουργία αν παραβιαστεί.
Διακόπτη έχει για να καταλαβαίνει πότε ανοίγουμε για να σταματά.
Ο λόγος που ζήτησα να ανοίξεις την πόρτα στο τελείωμα της πλύσης, είναι μήπως η στεγανοποίηση του πίνακα ελέγχου δεν είναι καλή και καθώς οι υδρατμοί περνάνε μέσα κάνουν τη δουλειά.