ΟΚ θα το αφήσω πολλές ώρες στη φόρτιση και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε και windmill82
ΟΚ θα το αφήσω πολλές ώρες στη φόρτιση και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε και windmill82
απλά είμαι λίγο απαισιόδοξος γιατί όταν τη φόρτισα με εξωτερικό τροφοδοτικό και την έφτασα στα 3.7Volt προσπάθησα να το ανοίξω και τίποτα. Το μόνο που ίσως έχω ελπίδα είναι ότι επειδή δεν την άφησα αρκετή ώρα στο τροφοδοτικό δεν είχε αρκετό ρεύμα να δώσει ώστε να ανοίξει το tablet..
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έβαλα το tablet από τις 08:15 στη φόρτιση κανονικά μέχρι και τις 10:45 (2,5 ώρες) και προσπάθησα πριν λίγο να το ανοίξω αλλά δεν αποκρίνεται..
Μια σκέψη που κάνω και θα ήθελα τη γνώμη σας.. Αν έχει γίνει η μπαταρία του τελείως drained και δεν επανέρχεται (παρ' όλο που όπως είπα στα άκρα της μετράω 3,7V) παίζει να είναι πρόβλημα μπαταρίας και αν την αντικαταστήσω το tablet να 'αναστηθεί';;
Από διάφορα forum που διάβασα το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει συμβεί σε αρκετό κόσμο και μάλιστα κάποιοι μετά από ταξίδι!! Εκτός απο τα προφανή που προτείνουν για hard reset με συνδυασμό πλήκτρων και τα σχετικά, τα οποία τα δοκίμασα, δεν υπάρχει πουθενά κάποια τεκμηριωμένη λύση που να έλυσε το πρόβλημα..Πραγματικά κρίμα το tabletάκι και είναι σαν καινούργιο. Θα το παλέψω πάντως...
Εάν αφήσεις πάνω την μπαταρία την αδειάζει;
Η μπαταρία από χτες μέχρι σήμερα που τη μέτρησα - κλειστό φυσικά το ταμπλετ - δείχνει 3,67V από 3,70V χτες. Λογικό μου φαίνεται. Εγγύηση δεν έχει για 4-5 μήνες..![]()
Καλημέρα σας. Για να αποκλείσω τελείως τη μπαταρία, την έβαλα σε τροφοδοτικό πάγκου πολύ αξιόπιστο όλο το βράδυ να φορτίσει πλήρως. Είδα ότι τράβαγε για αρκετή ώρα 1,5, με 1, 6Α. Το πρωί σήμερα με τη μπαταρία πλήρως φορτισμένη (4,1V) την έβαλα στο tablet αλλά πάλι τίποτα... Νεκρό...