Καλησπέρα σε όλους,
έχω τα παρακάτω πρόβλημα ενός φίλου που με έχει ταλαιπωρήσει και χρειάζομαι τα φώτα σας. Το παραπάνω tablet, ενώ δούλευε κανονικά - όπως μου είπε ο φίλος, - μετά από ένα αεροπορικό ταξίδι στο οποίο το είχε βάλει στη βαλίτσα είναι νεκρό. Δεν κάνει τίποτα. Ούτε φορτίζει, ούτε ανοίγει, τίποτα. Λοιπόν έλεγξα κατ' αρχήν μπαταρία η οποία ήταν ψόφια, ( περίπου 2,7 V). Τη φόρτισα με εξωτερικό τροφοδοτικό, την έφτασα μέχρι 3,7V περίπου, αλλά πάλι δεν ανοίγει με τίποτα. Η πλακέτα και γενικότερα το tablet που το έχω ανοίξει, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθόλου ταλαιπωρημένο, ούτε σημάδια οξείδωσης, ούτε κάποιο ράγισμα, τίποτα απολύτως. Επίσης έλεγξα τον usb flex charging connector και φαίνεται ΟΚ γιατί μόλις συνδέσω τον φορτιστή τα 5V τα μετράω μέσα στη πλακέτα στα άκρα κάποιων πυκνωτών που σημαίνει ότι περνάνε μέσα από τη καλωδιοταινία και τον FPC connector. Ο κονέκτορας της μπαταρίας είναι ΟΚ, τόσο τα pin της τάσης, όσο και της γείωσης και τα δύο ενδιάμεσα. Βέβαια όταν συνδέσω το φορτιστή, ενώ σε διάφορα σημεία μετράω τα 5V, στα pins της μπαταρίας δεν τα μετράω παρά την εκάστοτε τάση της. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο service manual ή schematic που θα με βοηθούσε. Κάποια γνώμη τι μπορεί να φταίει ή που αλλού να ψάξω;;
Ευχαριστώ πολύ.