Δυσκολο να χαλασει ο πυκνωτης μεσα σε ενα χρονο..Εκτος αυτου οι πυκνωτες τετοιου τυπου οταν χαλασουν φουσκωνουν οποτε φαινεται οπτικα οτι εχουν προβλημα.
Εγω πιστευω οτι λογω ακινησιας εχει σκουριασει καποιο γραναζι οποτε κανε εναν ελεγχο και ριξε αντισκωριακο στα κινουμενα μερη που μπορεις/
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Και εγώ στην αρχή πίστευα ότι με μπόλικο γράσο στο γρανάζι του άξονα θα ξεμπέρδευα αλλά αυτό δεν έγινε. Η πρόσβαση στα κινούμενα μέρη δεν ήταν εύκολη παρότι αφαίρεσα τα πλαστικά καλύμματα.
Ο πυκνωτής που φοράει είναι αυτού του τύπου Μπορώ να βρω κάτι τέτοιο στην ελληνική αγορά ή πρέπει να παραγγείλω από το εξωτερικό;
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ξέρω πως γίνεται, το έχω κάνει στο παρελθόν και θα το κάνω πάλι. Το σπίτι αυτό δεν χρησιμοποιείται ως χειμερινή κατοικία και θέλω στην επόμενη μου επίσκεψη να έχω ότι μπορεί να χρειαστεί για να αποκαταστήσω το πρόβλημα.
Πρέπει να ξέρεις τι πυκνωτή έχει , στη φωτογραφία σου δε φαίνεται είναι θολή
(εικόνα 3) είναι η πάνω σειρά , ενώ φαίνονται τα βολτ , και ότι είναι Ιταλικός
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Έλεγξε να υπάρχει διάκενο μεταξύ γραναζιού του μοτέρ και της οδοντωτής ράγας της πόρτας, διότι αν δεν έχει το βάρος της πόρτας πιέζει το γρανάζι και το μοτέρ ζορίζεται να κινήσει ελεύθερα την πόρτα.
Στη σελίδα 2 του pdf αναφέρει 20 μf