Γιωργο γιατι θυμώνεις ; σε ρώτησε ο Πέτρος αν βλεπεις να κινουνται οι τροχαλιες στο μοτερ και στον καδο . Ακουστικά δεν μπορεις να καταλάβεις τι φταίει , πρέπει να δεις απο το πισω μερος του πλυντηριου , αφου βγαλεις ενα καπακι που υπαρχει συνηθως .
Γιωργο γιατι θυμώνεις ; σε ρώτησε ο Πέτρος αν βλεπεις να κινουνται οι τροχαλιες στο μοτερ και στον καδο . Ακουστικά δεν μπορεις να καταλάβεις τι φταίει , πρέπει να δεις απο το πισω μερος του πλυντηριου , αφου βγαλεις ενα καπακι που υπαρχει συνηθως .
Μάλλον εσυ μας πουλάς ΤΡΕΛΑΑΑΑ ασχολούμαι μαζι σου απο
Χθες 18:27 εως 23:55 Χθες ,σου εχω γράψει 7 φόρες, σε ρωτώ ,σου λεω πως να το δεις και σου ανεβάζω και φωτογραφίες .....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΧΑΣΑ 5:30 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
ΛΥΠΑΜΑΙ ...................
klik (13-10-15)
Ρίξε μια ματιά και σε άλλα ποστ , στο τι λέγανε "επαγγελματίες" και τι λέγανε κάποιες "αντιπροσωπείες" και "σέρβις" . (π.χ. κατευθείαν αλλαγή πλακέτας χωρίς δεύτερη σκέψη .... και αν τελικά δεν ήταν όντως η πλακέτα , σου φέσωναν και τα "δεύτερα" της βλάβης ) ή πολλές φορές λέγανε π.χ. για πιθανή βλάβη απλής τσιμούχας σε πλυντήριο πιάτων ... απαντούσαν (η αντιπροσωπεία) ... " αλλαγή ολόκληρου του μοτέρ " τιμή 250 ευρώ.Ενταξει ρε μαγκες πουλάτε τρελιτσα εσεις οι απαγγελματιες, πιθανως απο φοβο μη χασετε πελατες,
Και σύγκρινε τις τελικές καταλήξεις στο φόρουμ. Αν πάραυτα θεωρείς το φόρουμ και τα μέλη της ένα συνονθύλευμα απατεώνων που προσπαθούν να μην "χάσουν πελάτες " , τότε χάνουμε την μπάλα.
Αντιμετωπιζετε τον οποιον ρωταει κατι σαν επαγγελματια που πρεπει να γνωριζει τι και πως λεγεται καθε εξαρτημα, και μαλιστα με μπολικη ειρωνια.
Λοιπον, ποτε δεν ειπα οτι ο καδος γυριζει απο μια συγκεκριμενη πλευρα, αντιθετως ειπα οτι δεν γυριζει καθολου. Δευτερον, το πλυντηριο δεν ανοιγει απο πισω το ρημαδι για να δω αν κινειται κατι, πλαινα, πισω και μπροστινο μερος ειναι ενα ενιαιο κμματι, ανοιγει μονο το πανω μερος. Κοιτωντας απο πανω λοιπον και ενω το πλυντηριο κανει τον χαρακτηριστικο ηχο σαν να δουλευει, η τροχαλια δεν κινειται, απλα ειναι τα πραγματα.
Αν καποιος ερασιτεχνης μπορει να βοηθησει εχει καλως, αν οχι παιρνω τη βαριοπουλα, το κανω κομματια και παω για καινουργιο, λεφτα σε "μαστορα" δεν προκειται να ξαναδωσω για το υπολοιπο της ζωης μου.
Ε τότε πρέπει να δεις το #2. Μπορεί να μην βρεθεί λύση στο #2 αλλά αυτή είναι η συνοπτική διαδικασία . Και όσο για τα περιθώρια της συσκευής που δεν σε αφήνουν να το δεις το μοτέρ . Θέλει πλάγιασμα με ασφάλεια και κοιτάς από κάτω που είναι κενό. Εκτός ρεύματος και στο you tube υπάρχουν βίντεο απλά αντικατάστασης και ελέγχου για τα καρβουνάκια . Μάλιστα με το youtube έχω φτιάξει και τον καλύτερο μπακλαβά .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 13-10-15 στις 13:35
Αμα δεν κινείται η τροχαλία αλλα ακούς το μοτέρ, ή γλιστράει ο ιμάντας πανω στον άξονα του μοτέρ (κατω κύκλος στην φωτο) και δεν δίνει την κίνηση στην πανω τροχαλία, ή το μοτέρ παρόλο που το ακους δεν εχει δύναμη να γυρίσει τον κάδο.
Ο κάδος γυρνάει με το χέρι; ή μήπως ειναι κολλημένος;
Βασικα αφού δεν ανοίξει απο πισω πρεπει να το γυρίσεις ξάπλα, να το βάλεις μπροστα και να δεις τι παίζει.
αν δεν ξέρει κάποιος την τροχαλία, τον ιμάντα και το μοτέρ, δεν έπρεπε να έχει τελειώσει το γυμνάσιο (όλα τα έχει η φυσική) και όχι να προσπαθεί να "επισκευάσει" μόνος του πλυντήριο (το οποίο έχει και κάποιον σημαντικό βαθμό επικινδυνότητας).
Αυτά του περιγράφουν τα παιδιά από την αρχή, είναι μηχανικό θέμα και οποιοσδήποτε με στοιχειώδη εκπαίδευση και φυσιολογική νοημοσύνη, θα μπορούσε να καταλάβει.
Όμως εδώ έχουμε περίπτωση που περιγράφεται από την παροιμία: "στραβής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες!".
Εχω επισκευασει μονος μου πραγματα που δεν θα μπορουσες να τα επισκευασεις εσυ, φιλτατε.
Παρε λοιπον παραμασχαλα την ειρωνια σου, τα διπλωματα σου, τις ανυπαρκτες γνωσεις σου και την υπερβολικη νοημοσυνη σου και τραβα σ' αλλη παραλια.
Ζηταω συμβουλες απο ερασιτεχνες και οχι απο "μαστορες" κι εξυπνακηδες.
Αίντε καλά κρασά. Το θέμα κλειδώνεται.
Γιώργο άστο φίλε μου. Πέτα το στα σκουπίδια και πάρε ένα καινούριο, δεν γίνεται έτσι.
900MHz-64GHz