Καλημερα Παιδες.Λοιπον εκανα το αυτονοητο.Κατεβασα το σχηματικο και εκνα μετρησεις συμφωνα μ' αυτο.Στη φωτο παρακατω δεν εχω καθολου τασεις στο δευτερευον.1000.jpg
Καλημερα Παιδες.Λοιπον εκανα το αυτονοητο.Κατεβασα το σχηματικο και εκνα μετρησεις συμφωνα μ' αυτο.Στη φωτο παρακατω δεν εχω καθολου τασεις στο δευτερευον.1000.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη radiotimes : 06-10-15 στις 09:10
Εφόσον έχεις αλλάξεις όλους τους ηλεκτρολυτικούς, έχεις ελέγξει όλους τους ημιαγωγούς (διόδους, fet,zener κ.λ.π.) άλλα και τις ύποπτες αντιστάσεις, έχεις ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα στο δευτερεύων κύκλωμα του τροφοδοτικού, τότε ξεκόλλησε και μέτρησε και τις τρεις αντιστάσεις 3105, 3106, 3107.
Αν και αυτές οι τρεις αντιστάσεις είναι σωστές, τότε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει πρόβλημα το ολοκληρωμένο 7102 (DAP02A) .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 06-10-15 στις 13:34
Οι αντιστασεις ειναι οκ Σηφη.Αρα αμα εχει προβλημα το Ολοκληρωμενο τοτε ειμαστε για πλακετα, μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να το βρουμε εδω πουθενα.
Κάνε μια έρευνα σε Βασιλειάδη, Top Electronics, Μπέσκα, Τριδίμα. Αναφέρω κάποια μαγαζιά ενδεικτικά. Δε χάνεις τίποτα...
Απο μια αναζητηση στα σαιτ τους δεν βρηκα τιποτα μονο απο εδω
http://www.tao-bao.gr/p-4396198894.html οτι εχει σχεση και καλα με Ελλαδα.
Σύνολο:: $14,37 με τα μεταφορικα...
Από τα site μη περιμένεις να τα βρεις. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα τα sites δεν περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που πουλιούνται και ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με components. Πάρε τους τηλέφωνο να το ψάξουν ή να σου δώσουν ισοδύναμο. Επίσης άλλα δύο μαγαζιά που μου διέφυγαν και σου προτείνω είναι ο Φανός και η Talico-Tivico.
Προφανώς ο Δημήτρης εννοεί ότι δεν έχει τάσεις στην έξοδο του δευτερεύοντος όχι στην έξοδο του μετασχηματιστή..
δες το σχέδιο που έχει ανεβάσει ..
FILMAN (08-10-15)