Καλησπερα
Στο Link που δινεις ειναι μονο το schematic το service manual ειναι εδω:
http://dfiles.eu/files/4coz2xtpx
Το μεγεθος των εξαρτηματων απαιτει μικροσκοπιο και τα περισσοτερα chip ειναι micro bga
Καλησπερα
Στο Link που δινεις ειναι μονο το schematic το service manual ειναι εδω:
http://dfiles.eu/files/4coz2xtpx
Το μεγεθος των εξαρτηματων απαιτει μικροσκοπιο και τα περισσοτερα chip ειναι micro bga
Σκέψου και το ενδεχόμενο να τα έχει παίξει και η οθόνη του..
Αλλού είναι το πρόβλημα δεν έχει τίποτα στη φόρτιση.
Η μπαταρία σου έχει πάνω από 3.3V? Έβαλες καινούρια?
900MHz-64GHz
Ναι έβαλα καινούρια μπαταρία, 3,77V μου δείχνει.
εδιτ: έγραψα πιο πάνω ότι το pc 'βλέπει' κανονικά το τηλέφωνο όταν το συνδέω μέσω usb.
Λάθος. Το pc απλώς βλέπει ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή usb, αλλά δεν αναγνωρίζει ποια συσκευή.
Ενώ πριν το έβρισκε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 29-09-15 στις 12:00
You only live twice.
Κατέβασα το Phoenix Service Software 2010.12.011.42838 που είναι για τα nokia, αλλά δεν βλέπω στο File > Open Product το 6730, το πλησιέστερο που βρίσκω είναι το 6700. Δεν υπάρχει;
(πάντως στο ίντερνετ που το ψαξα, αυτή η έκδοση κάνει για το 6730. Αλλά και η 2012 που δοκίμασα δεν έχει το 6730)
You only live twice.
Το phoenix χωρίς το dongle είναι άχρηστο, (ακόμα και σπασμένο), χρειάζεσαι FBUS interface κλπ οπότε άτοπο. Αν δε λειτουργεί η συσκευή και δε μπαίνει σε local mode μην παιδεύεσαι να το συνδέσεις (που έτσι κι αλλιώς δε θα συνδεθεί).
Άλλο είναι το πρόβλημα μάλλον στο BGA.
900MHz-64GHz
Από διάφορα φόρουμ ανά τον κόσμο βρήκα ως συχνότερες λύσεις (για το πρόβλημά μου)
α. την επανεγκατάσταση του λειτουργικού (δεν μπορώ να την κάνω, δεν έχω το dongle που ανέφερες Κωνσταντίνε)
β. reflow (χλωμό το κόβω)
γ . αποκατάσταση της σύνδεσης του BSI. Αυτό είναι το τρίτο πιν της μπαταρίας, που ελέγχει τη θερμοκρασία και συνήθως κάπου ο αγωγός που το συνδέει με τον επεξεργαστή (ή κάτι άλλο) έχει κοπεί. Άντε να το βρω...
Μάλλον θα επιχειρήσω το γ, αλλά θέλει μελέτη να βρώ τη διαδρομή στην πλακέτα...
You only live twice.
Κανένα ΡΜ θα θέλει να περάσεις μέσα αλλά χωρίς κάποιο εξοπλισμό (όχι phoenix) πάπαλα.
900MHz-64GHz